home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Ghiţă: Mi-e ruşine de ce se întâmplă la Realitatea TV

Ghiţă: Mi-e ruşine de ce se întâmplă la Realitatea TV

Share

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a declarat pentru MEDIAFAX că îi este ruşine de ceea ce se întâmplă în prezent la Realitatea TV, precizând că situaţia este dificilă, dar speră că se va rezolva amiabil sau apelând la instituţiile statului şi la justiţie.

foto: Stiri Prahova

“Mi-este ruşine de ceea ce se întâmplă acum la Realitatea TV. Eu am crezut că investesc într-o afacere şi că va fi un succes. Situaţia este dificilă şi sper că se va rezolva amiabil sau apelând la instituţiile statului şi la justiţie. Astăzi sunt destul de speriat de ceea ce se întâmplă. Vreau să fac tot ce pot să fie un succes şi nu un eşec. Sper să nu fiu încurcat şi blocat”

, a spus Sebastian Ghiţă. El a refuzat să facă alte comentarii.

Consiliul de Administraţie Realitatea Media a fost convocat pe 5 aprilie pentru a analiza execuţia contractului de management de către Asesoft, reprezentată de Sebastian Ghiţă, “în încercarea de a-l determina pe acesta să respecte clauzele contractului şi, în caz de nereuşită, denunţarea acestuia”.

Potrivit unui comunicat Realitatea Media, întâlnirea CA a fost convocată de Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu, membri ai Consiliului de Administraţie… citeste tot pe Mediafax

Share