home SPORT Serena Williams ar fi luat medicamente analoge heroinei

Serena Williams ar fi luat medicamente analoge heroinei

Share

Klara Koukalova o atacă pe Serena Williams, pe care o consideră excepție în ceea ce privește regulamentul WADA (Agenția Mondială Antidoping). Koukalova (locul 290 WTA), este o fostă jucătoare de tenis retrasă din activitate.

Conform spuselor Klarei Koukalova, Serena ar fi primit aprobarea de a folosi medicamente care au același efect ca heroina. Potrivit fișei medicale, Serena a folosit de-a lungul timpului oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolon, informează Digi24.

Sunt mai dezamagită de modul în care toate pastilele pe care le lua au fost băgate pur și simplu sub covor, totul fiind mușamalizat. A avut acordul WADA (Agenția Mondială Antidoping) pentru a lua diferite pastile.

WADA, pentru Serena mumă, pentru Koukalova ciumă

Efectul unora dintre ele este precum cel al heroinei, iți dau o stare de euforie. Jucam aparent împotriva unei jucătoare accidentate, care avea probleme, până când hackerii au scos la iveala adevărul. Dar dintr-o dată totul s-a mușamalizat.

Nimeni nu a mai vorbit despre treaba asta cu dopajul. Am avut tot felul de alergii și am fost nevoită să dovedesc acest lucru WADA. Le-am trimis rezultatele testelor mele. Ei au decis că aș putea să folosesc un inhalator de șapte sau opt ori pe zi.

Au fost stricți în legătură cu acest lucru. La ceva timp, aflu de toate substanțele pe care le lua Serena fără nicio problemă… Sunt foarte dezamăgită.

, povestește Klara Koukalova.

Citeşte şi
Serena Williams, tenismena în vârstă de 36 de ani, îşi pregăteşte revenirea în forţă în
Nişte hackeri ruşi autointitluaţi Fancy Bears ar fi spart baza de date WADA şi ar
Am avut nopţile trecute un coşmar cumplit cu Simona Halep, această vedetă a tenisului feminin
Există zvonuri neconfirmate conform cărora Serena Williams s-ar retrage din tenis, după ce a declarat
Embedded video from <a href="http://www.cnn.com/video" mce_href="http://www.cnn.com/video">CNN Video</a> The grieving sister of superstar Michael Jackson last
Embedded video from <a href="http://www.cnn.com/video" mce_href="http://www.cnn.com/video">CNN Video</a> It was revealed Michael Jackson’s brain was removed
Vineri, distribuitorii de medicamente si-au inchis depozitele pentru 24 de ore, in semn de protest
Libertatea.ro dezvăluie ce s-a petrecut între Simona Halep şi Gabriela Firea înainte de ieşirea celor
Tenismana româncă Mihaela Buzărnescu a eliminat-o chiar acum de la Roland Garros pe ucraineanca Elina
Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase vede partea bună a lucrurilor după ce a
Share