Serban Huidu in coma, in urma unui accident la schi

Share

Realizatorul programului “Cronica Carcotasilor” Serban Huidu este in coma indusa, dupa ce a pierdut la Innsbruck, pe partie, controlul schiurilor si a intrat intr-un copac.

FOTO: FamousWhy

Pentru Serban, urmatoarele ore sunt decisive, a spus presei sotia acestuia. Exista multe cazuri de turisti care au patit astfel de accidente si care si-au revenit complet, iesind din coma.

Ne rugam pentru colegul nostru entertainer. Ii dorim multa sanatate si sa se intoarca printre noi. Exista un blestem in formare in jurul longevivei emisiuni “Cronica Carcotasilor”, dupa ce anul trecut actorul Toni Tecuceanu a murit, aparent din cauza gripei porcine.

Vrem din tot sufletul ca acest destin sa nu fie impartasit de catre Serban.

Şerban Huidu, în comă după ce a suferit un grav accident de schi în staţiunea austriacă Innsbruck (CanCan)

Prezentatorul Prima TV se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Toata bunădispoziţia lor a fost însă una de scurtă durată, urmând să se întâmple o tragedie.

Huidu, aflat pe pârtie, coborând cu viteză, a pierdut controlul schiurilor sale, a ferit un grup de copii şi s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor.

Ceilalţi schiori au fost cei care au anunţat salvamontiştii. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică.

Cârcotaşul Şerban Huidu, internat într-un spital din Austria (libertateA)

Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, a declarat chiar din spitalul în care este internat “cârcotaşul”, în exclusivitate pentru Libertatea, că starea vedetei nu este critică:

“Şerban nu este în comă. Îşi mişcă mâinile şi picioarele. Soţia lui este cu el în rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a strâns-o de mână când a văzut-o. Şerban va fi supus unui RMN, în funcţie de rezultatul investigaţiei urmând să se decidă dacă va fi operat sau nu”

, a spus domnul Vintilă.

citeste si:
Şerban Huidu, în stare gravă după un accident petrecut la schi (A3)
Cârcotaşul Şerban Huidu, în stare critică după un accident la schi (EvZ)

Share