home MASS MEDIA Salariati de la “Cotidianul” se gandesc sa dea in judecata Poligraf SRL

Salariati de la “Cotidianul” se gandesc sa dea in judecata Poligraf SRL

Share

Un grup consistent de salariati de la fostul ziar “Cotidianul” se gandeste sa intenteze proces societatii editoare, Poligraf SRL, aflata in insolventa.

Saptamana trecuta, Poligraf SRL a refuzat sa dea salariile, afirmand ca nu poate sa o faca, pentru ca administratorul judiciar s-a retras, din cauza incompatibilitatii.

Intr-adevar, firma in cauza, Consulta 99, s-a retras de la administrarea societatii Poligraf SRL, aflandu-se in conflict de interese, pentru ca este si administrator al societatii Rodiped, cu care Poligraf are un diferend financiar care face parte din procesul de insolventa.

Ieri, la ceea ce a mai ramas din Coti s-a prezentat un grup numeros de vreo 20 de salariati, care si-au cerut drepturile banesti.

Mirela Dragnea (foto), directorul financiar al Grupului Realitatea-Catavencu, le-a spus salariatilor initial ca nu exista un administrator judiciar si ca din acest motiv nu poate sa dea banii.

Cei 20 i-au spus Mirelei Dragnea ca exista un administrator judiciar si ca acesta se numeste Rovigo, apoi si-au cerut din nou banii.

Atunci Dragnea a inceput s-o dea la-ntors, afirma sursele noastre, spunand ca defapt Poligraf nu are bani si nu poate da salarii. Just, daca nu are bani, intr-adevar nu poate da salariile.

Apoi a demonstrat ca nu poti pune baza pe ceea ce spune, afirmand pana la urma ca are intalnire cu cei de la Rovigo, ceea ce demonstreaza ca initial a mintit.

Dupa ce au plecat de la sediul Poligraf, cei 20 au decis ca, in cazul in care nu-si vor lua banii, vor da in judecata societatea.

Este bine de stiut ca, conform legii romane, la masa credala salariatii care nu si-au luat banii datorati sunt creditori privilegiati.

Share