home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Ruxandra Sararu, consilier al lui Demeter Andras?

Ruxandra Sararu, consilier al lui Demeter Andras?

Share

O stire circula in Societatea Romana de Radiodifuziune: Ruxandra Sararu a revenit in Radio Romania si, cu toate ca formal ea se afla pe alta functie, de consilier al presedintelui SRR Demeter Andras, ea va fi exact in acelasi birou si cu acelasi buget si va avea aceleasi atributiuni ca si inainte de scandalul de la finele anului trecut.

foto: Wall-Street.ro

Initial, informatiile aratau ca Sararu a semnat si e la treaba, pe functie. Ulterior, faptele au aparut putin mai nuantate.

Dupa terminarea contractului vechi, in urma demisiei sale unilaterale, ar fi trebuit ca Ruxandra Sararu sa incheie un nou contract, de redactor-realizator la SRR, in cursul acestei luni.

Conform informatiilor noastre insa, acum cateva zile ea ar fi fost in biroul presedintelui Demeter Andras, impreuna cu avocati angajati, unde ar fi negociat altceva: un nou contract, insa, intr-adevar, de consilier pe probleme de comunicare al celui pe care-l facuse impostor cu aproape o luna in urma.

Demeter Andras insa nu a putut fi contactat, ca sa ne confirme aceste fapte. In prezent este in concediu, unde se odihneste.

Share