home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mircea Badea, un clovn trist

Revista presei. Mircea Badea, un clovn trist

Share

Gandul: Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: „E un clovn trist. El crede că dacă Voiculescu nu l-a obligat (încă) să poarte un nas roşu de plastic, lumea crede că e mai mult decât un clovn” Lazaroiu: “Si dacă vrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeaşi ofertă – un post liber de clovn. Se pare că nu sunt şanse de recalificare în cazul lui”

citeste si: Mircea Badea, despre afirmaţiile lui Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei (Mediafax)

foto: Pieces of Me – The tears of a clown

Curentul: Vîntu scoate la rampă pensionari gargaragii din SRI “În războiul mediatic al pensiilor, fostul general de brigadă SRI Aurel Rogojan (foto) a răspuns întocmai şi la timp comenzii lui SOV, cu un material pompieristic în care invoca KGB-ul pentru a acuza actuala guvernare de schimbările legate de pensiile unor categorii de militari.”

Romania libera: PDL – aripa penală “Selectarea defectuoasă a cadrelor şi creşterea spectaculoasă a partidului sunt principalele motive pentru care numărul pedeliştilor cu dosare la DNA şi DIICOT a crescut în ultima vreme”

Adevarul: Primarii şi parlamentarii, aleşi într-un singur tur? “Două proiecte de lege inițiate de PDL, cu susținători din partea PSD și PNL, prevăd modificarea legilor electorale în sensul alegerii primarilor și a parlamentarilor într-un singur tur de scrutin. PNL îi acuză pe democrat-liberali că fac jocuri politice pentru a-şi avantaja primarii și parlamentarii.”

Bursa: ARMA schimbă furnizorul pentru audienţele tv “Kantar Media Audiences va asigura, în perioada 2012-2015, măsurarea audienţelor
*  GfK, firma care măsoară în prezent audienţa TV: “Continuitatea serviciului asigură stabilitatea datelor, în timp ce schimbarea furnizorului poate duce, în unele situaţii, la modificări dramatice ale rating-urilor””

citeste comunicatul CNA aici

Curierul national: Afacerile, vândute doar la reduceri “Tranzacţiile încă se derulează sinuos, investitorii nu se grăbesc în negocieri şi analizează în detaliu riscurile. Ionescu (Coface): Principala motivaţie care va sta la baza pieţei de M&A anul acesta va fi preţul. Schnecker: Sectoarele industriale vor fi cele care vor susţine şi piaţa de fuziuni şi achiziţii”

EvZ: Soluţii de avarie pentru ieftinirea benzinei “Confruntate cu scumpirile repetate la pompă, guvernele statelor UE caută metode de reducere a preţului. Executivul român ţine încă taxa “centul pe litru”.”

Financiarul: Forumul de la Davos va prevesti o noua criza mondiala: cea sociala “La editia din 2008 a World Economic Forum, expertii si analistii au avertizat in legatura cu riscul ridicat al unei degrigolade mondiale, asa cum au facut si anul trecut in privinta datoriilor din zona euro Noua amenintare: o criza sociala  De-a lungul anilor, Romania a preferat sa ignore aceasta reuniune, loc de intalnire si discutii pentru 2.500 de sefi de stat si de guvern, oameni de afaceri si bancheri”

Share