Rodica Nassar, deputat PSD, a fost văzută cu medalion anti-Covid în Parlament

Share

Nu a trecut mult timp de când am avertizat, şi gata, Rodica Nassar, deputat PSD, umblă cu medalion anti-Covid la gât.

Deputatul PSD de București Rodica Nassar a fost fotografiată în Parlament purtând medalionul anti-Cod, care a fost achiziționat recent de două instituții publice din subordinea Primăriei Voluntari.

Primar în Voluntari este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, președintele PSD București.

Două instituții publice aflate în subordinea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, au cheltuit circa 30.000 de euro, pe aproape 1.000 de medalioane de protecție anti-covid, importate din Coreea de Sud.

Firma care comercializează medalioanele susține că acestea creează un scut de 1,3 metri în jurul purtătorului și că acesta este protejat împotriva Covid-19, timp de 30-40 de zile.

Cu toate acestea, Gabriela Firea a anunțat că este infectată, atât ea, cât și soțul ei, primarul din Voluntari.

„Medalionul anti-Covid a ajuns și în… Parlament. Astăzi, în Parlament, Rodica Nassar, deputat PSD de 11 ani și care a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, a purtat la gât un medalion de protecție similar.

Este un produs similar, dar din poză nu pare să fie de la producătorul din Coreea de Sud, de care au șoferii din Voluntari. Din informațiile mele, Rodica Nassar ar fi vaccinată. În poză se vede că poartă masca pe nas și pe gură”, a anunțat jurnalistul Vitalie Cojocari (Pro TV).

„Importatorii produsului vândut șoferilor din Serviciul Transport Voluntari susțîn că produsul lor nu este medicament, ci un igienizant. Costă vreo 150 de lei, iar din vorbele importatorului – ar crea un fel de bulă de protecție în jurul clienților doar dacă sunt vaccinați și poartă masca.

Medalionul este de fapt un pliculeț care ar elimina oxigen activ și dioxid de clor și, potrivit importatorilor, ar neutraliza Covidul. Nu au putut să mă lămurească în ce proporție se întâmplă această ‘neutralizare’.

Chiar și așa, chimista companiei care importă produsul s-a infectat cu Coronavirus.

Profesorul doctor inginer Ioan Călinescu, de la Facultatea de Chimie aplicată și știința materialelor, susține însă că este o cantitate foarte mică de oxigen activ sau dioxid de clor, prin urmare ‘nu are nici un efect’”, a explicat jurnalistul.

Share