VIDEO Firea, blagoslovită la Parchet, de Marian Ceauşescu. “Mai mangliţi cum mangleaţi înainte?”

Share

Ministrul Familiei, Gabriela Firea (PSD), a fost așteptată recent în fața Parchetului General, de protestatarul Marian Moroșanu, supranumit „Ceaușescu”.

El i-a reproșat lui Firea că PSD a înființat un minister special pentru ea.

După ce a explicat că a fost chemată în fața procurorilor, în calitate de martor în Dosarul 10 August, Firea a frost abordată de protestatar, care a întrebat-o dacă PSD a înființat Ministerul Familiei special pentru ea.

Firea a răspuns cu atacuri la adresa lui Nicușor Dan: „Aveți apă caldă și căldură? Traficul s-a rezolvat?”.

„Mai mangliţi cum mangleaţi înainte, când erați primar? V-ați făcut minister, pentru familia Pandele – Firea”, a reacționat protestatarul.

În anul 2018, după o ședință a conducerii PSD, Firea a declarat că intervenția jandarmilor a fost corectă până la un punct, adică apărarea sediului Guvernului”.

Ea a afirmat că vina pentru ceea ce s-a întâmplat în 10 august o poartă Carmen Dan, care a încercat să dea vina pe prefect, „salvând practic imaginea publică a domnului președinte Dragnea, care a propus-o”.

„Știu din cele pe care le-am observat că doamna Dan se consulta pe anumite subiecte cu domnul președinte, plus că domnul președinte Dragnea a propus-o ca ministru pe doamna Dan. Eu am spus doar că suntem într-un impas.

Din nefericire, au fost două tunuri cu apă care s-au defectat, de aceea s-a ajuns la gaze. Acum este o altă problemă, că doamna ministru nu a răspuns deloc celor spuse de mine.

A venit cu niște xeroxuri, discuții pe Whats App, mesaje printate, niște discuții personale către doamna prefect și domni din Ministerul de Interne, discuții despre proteste, acțiuni.

Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine și cu doamna prefect, a jignit-o (…)”, a mai spus Firea.

„Jandarmii trebuie să apere clădirile instituțiilor, dar sunt totuși lucruri de reproșat, în coordonarea acțiunii de pe 10 august”, a mai afirmat Firea.

Share