Robert Negoiţă, ghene drive-thru cu faţa la stradă

Share

Ultima trăsnaie comisă de Robert Negoiţă, primarul frenetic al Sectorului 3, sunt ghenele drive-thru. Treci cu maşina şi arunci gunoaiele din ea?

Nu este clar. Nu este deloc clar ce are în cap acest om, în general, cu ghenele acestea, care ar urma să aibă depozit subteran de gunoi.

Robert Negoiţă, ghene drive-thru cu faţa la stradă

Proiectul „pubela îngropată” din Sectorul 3 nu pare să-i încânte pe bucureșteni. Nemulțumirile au fost exprimate pe Facebook, de mai mulți locuitori. Aceștia susțin că amplasarea lor nu are nici o logică.

„Pubela îngropată” care dă spre carosabil. „Cine mai are în Europa ghenă „drive-thru”?

O femeie a observat faptul că una dintre pubelele îngropate, din zona în care probabil locuiește, a fost amplasată cu spațiul pentru aruncat gunoiul spre stradă, conform B365.

Citeşte şi: VIDEO Robert Negoiţă, agăţat de un copac, vorbeşte despre ecologie

Ca să te duci să arunci gunoiul, trebuie ba să te urci în mașină și să faci un drum până acolo, ba să riști, mergând pe stradă, să te claxoneze ceilalți șoferi.

S-au montat. Una din ele este cu fața spre carosabil, în timp ce arunci gunoiul, trece mașina razant pe lângă tine!

Mai multe persoane spun că felul în care au fost amplasate nu are logică:

Pe Aleea Fetești le-au montat pe amândouă cu fata la strada…Nu știu care a fost logica lor.

Cu toate acestea, unii bucureșteni se adaptează condițiilor. De exemplu, o femeie a povestit în secțiunea de comentarii, că unii oameni vin cu mașina, pentru a arunca gunoiul.

Citeşte şi: La Antena 3, Robert Negoiţă e erou. Banu’ face diferenţa!

Greșit…Îl arunci direct din mașină.🤦 Am văzut destul de des persoane care își opresc mașinile fix lângă, ca să arunce gunoiul. 🤷 Mai mult ca sigur vin de la alte blocuri/case.

Totodată, oamenii spun că pubelele pot fi puse în orice poziție, de firma de salubrizare. Pe seama acestei situații, un bărbat a făcut haz de necaz:

Ce nu vă place, nu știu. Cine mai are în Europa Ghenă ,,drive-thru”? hehe.

Bucureștenii s-au revoltat pe rețelele de socializare, la decizia primarului Robert Negoiță, de a construi pubelele în pământ, acolo unde există locuri de parcare.

Pubelele subterane din Sectorul 3 iau locul la 800 de locuri de parcare

Primarul Robert Negoiță a anunțat în luna iulie că vor fi instalate pubelele subterane, pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Pentru amenajarea celor 1.000 de pubele promise de primar, 800 de locuri de parcare vor fi desființate, decizie care i-a nemulțumit pe bucureșteni.

Avem acum în plan 1.000 de puncte de colectare selectivă în Sectorul 3, cu utilaje, cu tomberoane, cu tot. Va fi și puțin deranj, pentru că va fi șantier pentru îngropatul acestor pubele mari.

Citeşte şi: 

Se vor pierde locuri de parcare, dar nu foarte multe. La cele 80.000 de locuri de parcare pe care le avem noi astăzi, în Sectorul 3, vor fi afectate maxim 800, deci mai puțin de 1%.

Cu toate că aproximativ 800 de parcări din Sectorul 3 urmează să fie înlocuite de pubelele pentru colectare selectivă a deșeurilor, primarul Sectorului 3 a transmis că oamenii nu vor rămâne fără locuri de parcare de reședință. Acesta a spus că se vor găsi soluții astfel încât locurile de parcare să fie relocate.

Share