Revista presei. Topul moderatorilor nesuferiti

Share

Curentul: Oana Stancu, Dana Grecu şi Creţuleasca domină topul moderatorilor nesuferiţi de la TV “Gabriela Vrânceanu-Firea, cu a sa „Ştire a zilei“, ocupă locul al patrulea, cu 13% din voturi. Bărbaţii jurnalişti au monopol pe cea de-a doua jumătate a clasamentului, în următoarea ordine: Radu Moraru, Adrian Ursu, Robert Turcescu, Mihai Gâdea şi Cosmin Prelipceanu.”

FOTO: QMagazine

Financiarul: Noi discutii la Guvern pe tema Codului Fiscal si a fondurilor europene “Premierul l-a chemat la sediul Executivului pe Ialomitianu pentru a discuta despre normele de aplicare la Codul Fiscal, precum si despre utilizarea garantiilor de stat. Discutiile au inceput la ora 12:30, la acestea luand parte si alti oficiali din minister”

Puterea: DIICOT l-a reținut pe nepotul celebrului Iozefini, om de legătură în România al cartelurilor columbiene de droguri “În urma acțiunilor complexe, procurorii DIICOT i-au reținut pe Constantin Nadolu, zis Paco, și pe Cătălin Iosif, zis Jesi sau Carlitos. Acesta din urmă este, potrivit unor surse judiciare, nepot al celebrului iluzionist Aurel Iosif „Iozefini””

Gandul: 5 tone de cocaină trecute prin România de nepotul magicianului Iosefini şi un “asistent” “Nucleul reţelei de crimă organizată se află în Columbia, fiind reprezentat de către liderii cartelului de droguri Medellin, respectiv fraţii Miguel şi Victor Mejia Munera (“Gemenii” sau “Los Mellizos”)”

EvZ: Sfidarea maneliştilor, evazioniştii minune “Cântăreţul are patru maşini de lux, cinci case şi 13 terenuri. Dar nu plăteşte impozit pe venit. În acelaşi timp, Fiscul nu-l atinge nici cu-n deget.”

Curierul national: Taxa de un cent pe litru ne umflă în continuare pretul benzinei “Birul este plătit în continuare de petrolişti, deşi datoria CRP a fost acoperită”

Romania libera: De ce nu putem controla preţul benzinei “Barilul de petrol nu va fi vândut ieftin, pentru simplul fapt că, dacă vom descoperi noi resurse, acestea nu vor avea costuri de exploatare mici. Dacă vom descoperi petrol în Antarctica sau la Polul Nord, extracţia unui barilul de acolo va costa mai mult decât cel din Arabia Saudită. Epoca romantică a petrolului ieftin, care ţâşneşte la zeci de metri înălţime după o lovitură de târnăcop, a apus.”

Bursa: Euro s-ar putea deprecia până la 1,18 dolari “Moneda unică s-ar putea deprecia până la un curs de 1,18 dolari în prima jumătate a acestui an, dacă se va înrăutăţi situaţia datoriilor din Europa, este de părere Marc Chandler, strateg valutar la “Brown Brothers Harriman & Co”.”

ZF: Bono are acţiuni la Facebook de peste 700 mil. dolari “Bono a achiziţionat, în 2010, 1,5% din companie, pentru suma de 195 de milioane de dolari, prin intermediul companiei de investiţii Elevation Partners, fondată în 2001.”

Share