home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Scantei intre Vantu si Ghita

Revista presei. Scantei intre Vantu si Ghita

Share

Adevarul: Primele scântei între Vîntu şi Ghiţă / SOV: „Renunţarea la cei doi e o gafă de tinerel“ “Eliminarea emisiunii „Ora de foc“ de la Realitatea TV l-a nemulţumit pe Sorin Ovidiu Vîntu, patronul postului de ştiri. La o zi după ce jurnaliştii Oana Stancu şi Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vîntu arată cu degetul către Sebastian Ghiţă”

foto: EvZ via Agerpres – Sebastian Ghiţă, noul manager Realitatea, pentru EVZ: „Eu vreau profit! 80% eu, 20% Vîntu!”

Curentul: De ce a făcut apel Traian Băsescu la decenţa Corinei Drăgotescu “Este mai mult decåt evidentă intenţia Corinei Drăgotescu de a introduce, “din întåmplare” remarca “Da, stiu ca femeile disciplinate va plac”,în scopul ironizării şefului statului la o conferinţă de presă oficială , unde se discutau lucruri “banale” precum Codul Muncii sau competitivitatea Romåniei pe piaţa europeană.”

EvZ: Supărarea DNA: după anchete scurte, vin procese nesfârşite “Dosarele întocmite de procurorii anticorupţie se îngălbenesc de obicei pe mesele judecătorilor. Un caz extrem: anchetarea unui vameş a durat doar 13 zile, iar procesul s-a întins pe doi ani şi 11 luni”

Financiarul: Se anunta noi scumpiri la carburanti. Consiliul Concurentei spune ca preturile sunt „normale“ “Premierul s-a plans ca autoritatea de concurenta nu i-a oferit date concrete. Oamenii din subordine i-au acuzat pe petrolisti de scumpiri nejustificate”

Bursa: Bugetul general consolidat, excedent de 819 milioane lei în ianuarie “Bugetul general consolidat a înregistrat, în luna ianuarie, un excedent de 0,15% din PIB, potrivit Ministerului Finaneţelor Publice (MFP). Excedentul înregistrat în ianuarie 2011 este net superior celui înregistrat în aceaşi perioadă a anului trecut, de 15 milioane lei, conform sursei citate.”

Curierul national: Libia destabilizează preţul petrolului pe piaţa asiatică “Deficienţele de producţie au crescut preţul cu un dolar, până la 113 dolari pe baril. Conturile din SUA ale ţării ar putea fi vizate de sancţiuni internaţionale, aşa cum s-a întâmplat cu activele liderilor din Iran, Zimbabwe sau Belarus”

Romania libera: Oscar 2011: Ştim deja o parte dintre câştigători “După cum deja ştiţi, cea de-a 83-a gala a premiilor Oscar 2011 va avea loc duminică, 27 februarie, în celebrul Kodak Theatre din Los Angeles. Gazdele show-ului, de la care nu mă aştept la glume bune, vor fi James Franco, un fel de James Dean cu capul pe umeri, şi mereu seducătoarea şi îndrăgostita Anne Hathaway.”

Citeşte şi
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Share