home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. O noua viziune asupra jurnalismului

Revista presei. O noua viziune asupra jurnalismului

Share

Bursa: Federaţia Europeană a Jurnaliştilor: “Se impune o nouă viziune asupra rolului jurnalismului” “Federaţia Europeană a Jurnaliştilor a analizat situaţia presei din ţara noastră, concluzionând că, în România, criza media arată că este nevoie de o nouă viziune asupra rolului jurnalismului în societate”

~nota: StareaPresei.roi va publica integral acest raport~

Curierul national: Guvernul aduce Codul Muncii pe ultima turnantă “Boc: Coaliţia propune asumarea răspunderii urmând să avem consultări cu grupurile parlamentare. ”Legea contractelor colective de muncă nu este abrogată prin noul Cod al Muncii, va fi reglementată prin legi speciale”. Modificările pregătite vor flexibiliza piaţa şi îi vor ajuta pe români să găsească mai repede un loc de muncă

Curentul: USL – noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu “Politica dåmboviţeană a început să se definească geometric, de cånd s-a refăcut public aşa-numitul „patrulater roşu“ o vetustă formulă de guvernare care duhneşte a ceva maroniu rău de tot”

EvZ: Un arest prea mic pentru o corupţie atât de mare “Bilanţul operaţiunilor anticorupţie derulate la frontierele României în ultimele două săptămâni este îngrijorător pentru mai-marii Internelor: nu mai puţin de 176 de poliţişti de frontieră de la Siret, Moraviţa, Naidăş şi Albiţa au fost reţinuţi. Altfel spus, după cum admit oficiali ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, 2% din totalul angajaţilor instituţiei ocupă acum aresturile Poliţiei Capitalei”

Financiarul: Randamentele de 5,5% din chirii readuc preturile mai aproape de normalitate “Cum evitam pe viitor sa fim vic­time ale bulei imobiliare. Patru reguli de piata care nu au fost niciodata aplicate in evaluarea corecta a locuintelor din Ro­mania – pretul de inlocuire, indicele acce­sibilitatii, randamentul din chirie si pretul comparativ – ne dau masura corectitudinii preturilor in imobiliare”

Gandul: Rezultatele Dacia salvează Renault “Rezultatele Dacia le salvează pe cele ale Renault, ceea ce este îngrijorător. Dacia nu este departe de Seat, şi nici chiar de Hyundai. Franţa a absorbit 38% din înmatriculările europene ale mărcii. Nu este rău pentru o maşină care, iniţial, nu era destinată comercializării în Europa de Vest”, scriu redactorii “La Tribune”

Adevarul: Secretul vocii de aur a lui Iustin, „ciocârlia“ din Bacău “Tânărul Iustin Ianău care a uimit o ţară întreagă poate urca şapte octave, talent rar întâlnit. Nimeni nu poate garanta că vocea tânărului va rămâne aceeaşi după ce acesta va trece de pubertatea care vine odată cu schimbarea vocii la băieţi”

Romania libera: Clanul Ghaddafi ameninţă cu războiul civil “Apariţia televizată a unuia dintre fii lui Muammar Ghaddafi, Saif, a încins şi mai mult spiritele. Considerat de New York Times “simbolul speranţei libienilor pentru reformă”, Saif Gaddafi a numit demonstranţii “nişte drogaţi” şi a ameninţat cu zeci de mii de morţi”

Citeşte şi
Bogdan Chirieac vrea să cumpere Radio Gold FM

Nici muzica bună nu scapă de Bogdan Chirieac. Acesta, care este unul dintre fondatorii publicației online

Cristina Ţopescu a murit

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată duminică seara, pentru Agerpres, de managerul Serviciului

Adina Anghelescu pleacă de la oficina de propagandă PSD Luju.ro

Adina Anghelescu anunță, într-o postare pe blogul lui Radu Tudor, că a încetat colaborarea cu

IFJ condamnă atacurile forţelor de ordine asupra jurnaliştilor în România

IDJ (International Federation of Journalists) s-a solidarizat cu adiliatul său din România, MediaSind, în condamnarea

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Rareş Bogdan anunţă că soţia şi copilul său au fost agresaţi în stradă, în Bucureşti

Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că soţia şi băiatul său au fost agresaţi de un individ

Andrei Gheorghe, actor, jurnalist, om de radio şi tv, a murit

Andrei Gheorghe, jurnalist de radio şi televiziune, actor, activist civic, a încetat din viaţă. Nu

Ion Cristoiu, adevărul, jurnalismul, propaganda şi politicienii

De-a lungul timpului, Ion Cristoiu a făcut un număr incredibil de volte. Dacă le urmăreşti,

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, îi face pe jurnalişti prostituate

Nemulţumit că starurile peremiste ale PSD ies în faţă şi consumă atenţia opiniei publice, primarul

Feri Predescu a câştigat la CEDO contra statului român

Jurnalista Feri Predescu acâştigat la CEDO contra statului român, după ce a fost condamnată pentru

Share