Google şi Soros în spatele revoluţiei din Egipt? (Rl)

Share

Renumitul analist şi comentator politic conservator Glenn Beck, gazdă a mai multor emisiuni de radio şi televiziune din Statele Unite, a trasat o ipoteză inedită privitoare la sămânţa evenimentelor care s-au soldat cu plecarea lui Hosni Mubarak din fruntea Egiptului, după 30 de ani de dictatură.

foto: AIM

Potrivit publicaţiei americane Business Insider, Glenn Beck a explicat, în emisiunea O’Reilly Factor, cum Google ar fi în spatele răstunării de putere din Egipt, iar George Soros s-ar afla în spatele Google.

„Când am început să ne facem temele pe acest subiect, am descoperit că Departamentul de Stat a lucrat cu Google şi cu grupuri de tineri pentru a organiza această revoluţie. Când l-aţi auzit pe preşedinte (n.red Barack Obama) spunând că erau tineri şi social media, reţelele de socializare cele care au determinat revoluţia, acesta vorbea despre Google.”, a declarat Beck.

Ce legătură are Soros?

Potrivit Business Insider, George Soros este legat de Google printr-un consiliu de administraţie din care ar face parte fostul preşedinte executiv al Google, Eric Schmidt, Van Jones şi Drummond Pike. Acesta din urmă face parte din Tides Foundation, fundaţie finanţată prin ajutorul lui George Soros, potrivit lui Glenn Beck.

„Vă puteţi uita la declaraţiile Google din trecut şi să constataţi că sunt de acord cu viziunea lui Soros asupra unei societăţi deschise. Asta înseamnă o provocare, nu o societate deschisă în materie de transparenţă, ci o lume fără graniţe.”, a argumentat Beck… citeste tot aici

Vezi si clipul urmator. George Soros: Regimul ayatollahilor din Iran nu va mai rezista mai mult de un an!


Share