Revista presei. Musuroaiele de pe National Arena

Share

Curentul: Muşuroaiele de pe Naţional Arena apar şi în declaraţiile de avere ale şefului ALPAB, Radu Popa “Radu Popa, administratorul provizoriu al lui Oprescu de la  National Arena, intra din nou în atenţia noastră după ce edilii capitalei au aplicat, în meciul România-Franţa, tactica gazonului pârjolit sau, în varianta franceză, a  grădinii presărate cu muşuroaie de cârtiţă”

ziarelive

EvZ: Traseul gazonului de pe “Arena” şi scuza penibilă a patronului Adrian Oprişan “Gazonul care trebuia pus pe “Naţional Arena” a trecut prin cel puţini cinci “mâini”. Iarba, de cea mai bună calitate, a zăcut în camioane aproximativ opt zile înainte de a fi montată”

Puterea: Oprescu a plătit toată mizeria “Deşi a negat că ar fi plătit gazonul, edilul a fost dat în vileag de consilieri, care au anunţat că lucrarea a fost plătită integral chiar dacă recepţia nu a fost făcută”

Romania libera: Paradox.În România, afacerile fostului şef de cabinet al lui Năstase sunt insignifiante: profit de 3.000 de euro în 2010. Ascensiunea ocultă a miliardarului Remus Truică “După cazul lui Irinel Columbeanu, un alt divorţ celebru tinde să se transforme într-o adevărată telenovelă naţională. De data aceasta este însă vorba despre un om de afaceri a cărui avere spectaculoasă a fost ţinută până acum departe de ochii publicului larg. Cine este, aşadar, Remus Truică?”

Adevarul: Baconschi, ministrul căpuşă locativă, alt profitor al luxului de protocol “Deşi are un apartament în Primăverii şi încă unul „de cartier“, ministrul Afacerilor Externe a cerut şi casă de protocol şi a obţinut şi un loc pe listele ANL pentru o vilă. Teodor Baconschi s-a mutat în casă de protocol ca să încaseze chirie pe apartamentul său din Primăverii. Tot în Primăverii a obţinut şi o vilă cochetă pentru ONG-ul său”

Fin.ro: De ce au refuzat rusii de la Sberbank filiala Volksbank din Romania “Grupul Sberbank nu a dorit sa preia filiala din Romania a bancii Volksbank din cauza calitatii slabe a portofoliului de credite eliberate de subsidiara romaneasca inainte de declansarea crizei”

Curierul national: Minele vor fi divizate, dar tot vor îngropa bani “Cu datorii de 4,13 mld. lei, CNH va fi divizată până la sfârşitul anului. Cele trei din şapte care sunt neviabile vor continua să înghită subvenţii până în 2018. SNLO are de încasat 500 mil. lei de la CET-uri şi de dat 300 mil. lei”

Bursa: Discuţii despre ieşirea Greciei din zona euro “Incapacitatea Greciei de a respecta ţintele fiscale provoacă nemulţumiri, politicieni de prim rang din Germania şi Olanda vorbind deschis despre o posibilă ieşire a statului elen din zona euro”

Share