home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Blaga il ataca pe Basescu

Revista presei. Blaga il ataca pe Basescu

Share

Adevarul: Blaga iese din tranşee şi-l atacă pe Băsescu “Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a transmis şefului statului că nu acceptă ordine din partea nimănui. Traian Băsescu i-a acuzat luni-seară pe „greii partidului“ că „stau ascunşi în tranşee“ în loc să-şi apere partidul.”

foto: SAGE

Curentul: Realitatea TV, cretinism şi dezinformare pe tema „revoluţiei“ din Egipt “De câteva zile, Trustul Realitatea acoperă extensiv evenimentele din Egipt, alăturând comentariilor politice interne cu privire la situaţia din România imaginile confruntărilor de stradă din Egipt proţăpite într-un colţ de ecran”

Curierul national: Ghici cine bate la uşa firmei? “Inspecţia fiscală la firme va fi declanşată şi fără aviz prealabil, dacă se consideră că scopul controlului poate fi periclitat. Pârvu: Va fi un abuz din partea inspectorilor, pentru că vor veni când vor dori, şi fără dovezi, să-şi ia şpaga. Pe de altă parte, Finanţele au promis că vor simplifica procedurile contabile pentru IMM”

Bursa: Plus de 58% pentru profitul “Băncii Transilvania “Banca Transilvania a realizat un profit net de 97,85 milioane de lei, în 2010, în creştere cu 58% faţă de 2009, pe fondul veniturilor din dobânzi şi al controlului costurilor, potrivit raportului financiar preliminar transmis de instituţie.”

EvZ: Hosni Mubarak: Nu voi mai candida pentru un nou mandat. Istoria mă va judeca “Preşedintele egiptean Hosni Mubarak a anunţat în seara aceasta că nu mai intenţionează să candideze pentru un nou mandat prezidenţial în alegerile din septembrie, după 30 de ani în fruntea ţării. New York Times a precizat că preşedintele american Barak Obama l-a îndemnat pe omologul său egiptean să renunţe la candidatură.”

Gandul: Hosni Mubarak pleacă după 30 de ani: “Consider că am stat destul de mult în fruntea Egiptului” “Armata a anunţat că nu va trage asupra “măreţului popor egiptean” şi generalii aşteaptă deznodământul negocierilor dintre vicepreşedintele Omar Suleiman şi protestatari, care refuză orice dialog până nu pleacă liderul contestat”

Romania libera: Interviu cu preşedintele Asociaţiei Egiptenilor din România „În Egipt, vulcanul a erupt şi nu va mai da înapoi” “În opinia mea, partidul Frăţiei Musulmane nu reprezintă niciun pericol şi niciun alt partid. ElBaradei este egiptean şi nu văd o problema ca el să fie preşedinte, dar numai într-un regim democratic”

Share