home EUROVISION, EVENIMENT Hotel FM: conferinţă de presă cu live report pe Facebook (TVR)

Hotel FM: conferinţă de presă cu live report pe Facebook (TVR)

Share

Pentru prima dată la o conferinţă de presă, reprezentanţii României la Eurovision au răspuns azi, 31 ianuarie, în timp real nu numai la întrebările jurnaliştilor din sală, ci şi la cele primite pe Internet din întreaga lume.

foto: TVR

Întrebările au fost trimise de fani pe pagina de Facebook a concursului Eurovision România (la adresa www.facebook.com/eurovision.romania) iar răspunsurile au fost postate în limba engleză, în timp real,  pe măsură ce ele erau date.

citeste biografia membrilor trupei Hotel FM

Gabriel Băruţă, David Bryan şi Alex Szüs, cei trei membri ai trupei Hotel FM, ce vor reprezenta România la concursul Eurovision, au avut luni, 31 ianuarie, prima lor întâlnire cu presa în această calitate. După o scurtă prezentare a celor trei (detalii în attach), discuţia s-a concentrat pe pregătirile pentru concursul de la Dusseldorf.

Gabriel Băruţa a menţionat că se lucrează atât la forma finală a piesei, cât şi la spectacolul pe care îl vor prezenta în Germania: „Vrem să fie totul de bun simţ, nu vrem să aducem nimic kitschos, nimic exagerat. Nu cred că avem şanse cu ceva nenatural”.

vezi echipa de imagine Hotel FM

Din acest motiv, piesa „Change” va fi reorchestrată cu „instrumente naturale” : tobă, pian, viori fără efecte electronice.

foto: TVR (click to enlarge)

În paralel cu pregătirile pentru spectacol, echipa TVR lucrează la stabilirea detaliilor pentru filmarea videoclipului piesei „Change” şi pentru turneul european de promovare. În această etapă, turneul urmează să includă destinaţii precum: Chişinău, Londra, Roma, Budapesta, Atena, Bruxelles şi Sofia.

Tot în cadrul activităţilor de promovare, în 9 aprilie, trupa Hotel FM urmează să susţină un concert alături de mari nume ale scenei româneşti ce va fi difuzat pe TVR 1 şi TVR Internaţional.

Alături de trupa Hotel FM, în sala de la Hotel Rin din Bucureşti  s-a aflat echipa TVR, condusă de Marina Almăşan, precum şi specialiştii care, în această perioadă, s-au ocupat de imaginea celor trei : Rodica Puca – stilist şi consilier de imagine, Simona Hulber – designer vestimentar şi creator, Ioana Chiriţă – fotograf şi Cătălin Dulu – hair stilist (detalii despre ei în attach).

foto: TVR (click to enlarge)

Concursul Eurovision va avea loc la Düsseldorf pe 10, 12 şi 14 mai. Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 43 de ţări, 38 concurând în cele două semifinale, iar ceilalţi cinci intrând direct în finală.

Trupa Hotel FM cu piesa “Change” va concura pentru România în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale, pe 12 mai.

Share