Revista presa(rilor)

Share

Criza din presă. Posibile cauze (1)“, la Tiberiu Lovin pe website, care incepe cu averile bosilor din mass-media. Azi, Cornete:

Pe surse, salariul lui Razvan Corneteanu sare de 20.000 de euro, dar bani ii vin si din bonusuri la final de an si comisioane pentru diverse afaceri.

Astfel, seful suprem de la Adevarul SA a reusit sa-si achizitioneze de cand este sub aripa lui Patriciu doua apartamente in complexul lui Tiriac din Chitila: Rezidenz.

FOTOINFO: cornete cu crema
SURSA: retele-culinare-diverse

Nu sunt singurele sale locuinte, ci mai are un apartament in Bucuresti si o casa in Dambovita, cea din imagine (proprietati achizitionate pe cand era sef la Ringier Romania).

Nu aveti posibilitatea sa vedeti terenul de baschet cu nocturna din spate, nici sa va dati seama ca este cea mai mare din localitate si zona in care a fost o mini-gradina zoologica (acum desfiintata pentru ca au murit toate animalele).

Canal+ a căzut şi el în capcana Haiti-Tahiti“, informeaza “Adevarul“:

Postul francez Canal+ a dat ca fiind reală, săptămâna trecută, ştirea falsă referitoare la Ministerul Apărării Naţionale din România care ar fi trimis ajutoare în Tahiti în loc de Haiti.

Deşi informaţia fusese doar o glumă, realizatorii au omis să citească în întregime ştirea din care s-au inspirat.

Ştirea falsă a apărut prima dată pe un site românesc care publică articole-pamflet. În doar câteva zile, presa internaţională a difuzat ştirea drept reală. Ulterior unele dintre posturile de ştiri şi ziare au anunţat că ştirea nu este decât o glumă.

Stire despre actualitatea mass-media din Cotidianul lui Cornel Nistorescu: website-ul era, pe la orele 3 dimineata, in emotional breakdown. Adecatelea, ca sa n-o mai dau la-ntors, nu se incarca de nici o culoare. Nea Cornele, ti-ai tras website care, cand dormi, doarme si el? Ca sa nu mai vorbim ca nu mai are RSS…

Evenimentul Zilei a descoperit “Un oligarh rus pentru binele presei britanice“:

După ce a achiziţionat „The Evening Standard”, Alexander Lebedev doreşte şi „The Independent”. Motiv de nelinişte pentru unii jurnalişti.

Fost ofiţer KGB în misiune la Londra, actual om de afaceri cu o avere estimată la peste două miliarde de euro, Alexander Lebedev vrea să devină un actor important în presa britanică, odată cu achiziţionarea cotidianului „The Independent”, confruntat cu grele pierderi financiare.

Share