Revista presa(rilor)

Share

Contrasens scrie despre felul cum trateaza presa Afacerea Casuneanu:

De ce este presa cu un picior in groapa se poate vedea si dupa modul in care ziarele importante trateaza astazi aparitia motivarii unei sentinte in cazul Casuneanu. Ziaristii citeaza gresit sursele, atribuind judecatorilor afirmatiile DNA.

Ceea ce este gresit, deoarece daca judecatorii ajungeau la aceeasi concluzie cu DNA, inseamna ca procesul a luat sfarsit si e vorba de o sentinta de condamnare, nu de o sentinta de suspendare a interdictiei de parasire a localitatii.

Se pare ca totul pleaca de la Agentia NewsIn, care a fost citata de ziarele centrale astazi cu privire la motivatia deciziei de suspendare a interdictiei de parasire a localitatii pentru Costel Casuneanu.

A aparut un nou website personal de jurnalist, editat de doi ziaristi: Emil Berdeli si Cornel Ivanciuc. Se numeste Insolent si l-am incarcat in baza mea de date.

Prima televiziune juridică va fi lansată online pe 8 februarie“, anunta Mediafax:

Potrivit reprezentanţilor casei de avocatură Coltuc, postul Juridic TV difuzează în prezent câteva programe şi va avea grila definitivă din 8 februarie, odată cu lansarea oficială.

Ideea Juridic TV a apărut din lipsa emisiunilor informative juridice din grilele posturilor de televiziune care emit în prezent în România. Astfel, scopul noii televiziuni este să ajute populaţia să cunoască în mod gratuit sistemul judiciar din România.

Tot agentia de presa informeaza ca lui Ion Cristoiu ii este frica sa mai conduca odata EvZ:

În ultimele zile, a circulat tot mai des zvonul potrivit căruia Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de trustul de presă al fraţilor Păunescu. Ştirea a fost lansată pentru prima dată de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său. Acesta a adăugat că, în opinia sa, Ion Cristoiu va fi numit director al Evenimentului Zilei.

“Nu ştiu de nicio vânzare iar despre faptul c-ar urma să conduc Evenimentul Zilei n-am auzit nici măcar o adiere. Chiar dacă, prin absurd, mi s-ar propune, aş refuza, deoarece mi-e frică să mai conduc o dată acest ziar.

Petre Barbu pentru Realitatea.net: Un post inutil: şef la TVR:

Pentru că Televiziunea Română zace scufundată în sondajele de audienţă (doar lovitura de sabie ninja în capul bietului chitarist al trupei Holograf a mai scos din anonimat postul public), pentru că preşedintele Traian Băsescu şi miniştrii cabinetului Boc sunt supăraţi pe această instituţie şi pentru că trebuia să li se arunce nişte „oase de ronţăit” plătitorilor de taxă TV, s-a lansat discret pe agenda publică subiectul înlocuirii preşedintelui-director general Alexandru Sassu. După socotelile mele, mandatul lui Sassu s-ar încheia la mijlocul lui 2011.

Share