Realitatea TV despre tara cu foamea-n gat

Share

Acum ne aflam la unul dintre punctele tari ale campaniei de inducere a sentimentului de panica in populatia Romaniei.

Subiect: cresc preturile. Modalitate de lucru pentru inducerea spaimei: pe 29 decembrie, cu doua zile inainte de Anul Nou, ce treaba avem noi?

Ahaaaaa! Vrem sa-i relaxam pe romani! Facem dara o emisiune, din care romanii trebuie sa inteleaga clar ca sunt cu foamea in gat si ca toate se scumpesc catastrofaaaaaal!

Modul acesta de lucru face parte din trendul general al televiziunilor din Romania si din lume, care prezinta tot ce pot prezenta pe cat posibil ca pe o catastrofa in curs de desfasurare.

Am vazut, exact pe 29 decembrie, pe Bulevardul Balcescu, un domn si o doamna in etate, care purtau la gat fulare elegante de mohair, pe care scria, cu litere de-o schioapa, “FOAMEA”.

Este o exagerare? Da, evident, exista oameni saraci in Romania, iar primii afectati sunt pensionarii si oamenii din mediul rural, in primul rand pensionarii agricoli.

Dar este si o exagerare, si inca una sfruntata, cinica, facuta cu buna stiinta, a spune ca Romania este astazi tara cu foamea-n gat.

Iar cei care sustin aceasta tampenie au in spatele lor oameni care vor sa profite, pe cat posibil, de orice confuzie sociala, politica, economica pe care reusesc sa o orchestreze, pentru ca ei in astfel de vremuri tulburi fac bani si prospera.

In vremuri normale, unii dintre ei ar putea ajunge chiar si la bulau. Daca ar avea televiziune in Haiti, dom’ Vantu cred ca ar fi erou national si i s-ar ridica statuie in Port-au-Prince.

Share