home MASS MEDIA RCS & RDS: grave probleme de comunicare

RCS & RDS: grave probleme de comunicare

Share

Am incercat, timp de vreo doua ore, sa punem RCS & RDS o intrebare simpla: de ce nu respecta principiul must carry, stipulat de CNA in reglementarile sale? Pentru ca, daca l-ar respecta, ar trebui sa preia si postul de televiziune Party TV.

Secretariatul RCS & RDS are doua numere de telefon: unul in reteaua RCS & RDS – 031.400.4440 si celalalt in reteaua RomTelecom – 021.30.10.850. De fapt, sunt singurele numere la care poti suna, astfel incat sa incerci sa vorbesti coerent cu cineva pe alte probleme decat cele de relatii intre companie si client etc.

Iar atunci cand suni si ceri un numar de telefon la biroul de presa, ti se spune cu gratie ca „nu stiu sa va spun un numar de telefon la biroul nostru de presa”.

Sunand la numarul din reteaua RCS & RDS, apelul, dupa ce esti anuntat ca va fi inregistrat (ca sa se piarda probabil in burta informatica a monstrului birocratic), ajunge la o operatoare sau la un operator, care iti spune sa mai suni odata, pentru ca, deoarece nu a raspuns nimeni la apel, a fost redirectionat.

Continuam sa sunam, de data aceasta pe numarul din reteaua RomTelecom si, dupa cateva apeluri, vine ton de ocupat. Mai sunam odata. Dupa opt apeluri, vine din nou ton de ocupat.

Incercam din nou sa apelam RCS & RDS pe numarul din reteaua proprie. Ni se spune ca numerele pe care le-am aflat „sunt singurele numere pe care le avem noi” si ca sa mai insistam. Sunam din nou pe numarul de RomTelecom. Dupa sase apeluri vine ton de telefon ocupat.

La informatii comerciale clienti noi, 031.400.4600, suna ocupat. Intre timp, aflam ca PR Manager este Diana Modval, aceeasi Diana Modval care in anul 2005 era ofiter de presa. Impreuna cu Ionut Tarcea. Mergem la arhiva de contacte de pe vremea cand ne ocupam pentru Revista Bilant cu o analiza privind piata IT&C.

Ne aducem aminte cu neplacere ca, in cursul acelei anchete, am stat de vorba si cu Cornelia Gusa, si cu Dinu Malacopol de la UPC, ultimul azi la DCS, si cu C-Zone, si cu Titan-Net, si cu Dan Pazara de la RomTelecom, numai cu Dumnezeu din ceruri nu am vorbit si cu perechea fericita de formatori de imagine de la RCS & RDS, Modval – Tarcea, nu.

Avem si un numar de telefon, 031.400.4445, de la Biroul de presa, pe care nu binevoieste sa raspunda nimeni. Revenim la notoriul si incomensurabilul 031.400.4440, unde sunam de trei ori la rand, din trei retele: RCS & RDS, RomTelecom si Vodafone. Ne alegem cu acelasi rezultat: dupa ce suna de sase ori, trece pe un alt gen de sonerie, cu scurte bip-uri.

Ipoteza mea este ca acum nu mai este nimeni la secretariat. Cat timp a fost, cine a fost a vorbit continuu la telefon despre tot ce s-a intamplat in universul cunoscut, cu toate cunostintele si prietenii, iar cand a terminat de vorbit, dupa opt ore de astfel de munca pe branci, a incetat sa vorbeasca si a plecat acasa, asa ca rezultatul este ca suna si nu raspunde nimeni. Cat timp a vorbit, fiind telefon ocupat, te redirectiona la sclavii care raspund la telefon.

Diana Modval, data trecuta cand am incercat sa stau de vorba cu dumneata am sunat timp de aproape 30 de zile si nu am reusit sa vorbim. Ne vom cunoaste in deceniul acesta oare? Daca da, raspunde. Daca da si raspunzi, da-mi e-mail si anunta-ma cum poate vorbi un om normal ca mine cu pretioasa si invizibila dumitale fiinta.

Citeşte şi
B1 TV suspendat pe cablu în reţelele UPC, RCS şi Dolce

În jurul orei 22.40, posturile de televiziune B1 TV, Realitatea TV şi The Money Channel Read more

RTV pe Dolce pe canalul 257, pe UPC pe 403

Pe Dolce, RTV este la poziţia 257. Pe UPC, este vorba despre poziţia 403, iar Read more

S-a lansat televiziunea lui Zeus Lăzăruş

Televiziunea Zeus TV a început să emită în noaptea de miercuri spre joi, la ora Read more

RCS & RDS cere credit de la banci pentru achiziția UPC

RCS & RDS a cerut băncilor mari 150 - 200 de milioane de dolari, finanţare Read more

Revista presei. CNE Cernavoda nu are studii de impact

~Tokyo, oras-fantoma~Japonezii au fost avertizati ca nu elrezista reactoarele la cutremure~Mitingul dezumflat~Gadele lui Avram Iancu, Read more

Revista presei. Vantu baga in puscarie rudele lui Popa

~Boureanu vs. Macovei-Preda-Voinescu~USL, joc dublu pe Codul Muncii~pensiile ca joc piramidal~Concurenta va analiza preluarea UPC Read more

Revista presei. Ioana Popa il da in gat pe Vantu

~adevarul despre mita de la ANAF~Gaddafi ameninta cu genocid~Felix, protejat de Regimul lu' Emil~Necolaiciuc va Read more

Petitie online contra RCS & RDS

Stop abuzurilor RCS & RDS si ale altor firme de cablu! ANPC sa-si faca datoria!

Revista presa(rilor)

Mediafax anunta ca OTV si Antena 3 au fost amendate de catre CNA. OTV pentru Read more

Doua minute. Licitatia pentru Liga I

Cînd porneşte licitaţia, bîlbîită, se vede că televiziunile şi cabliştii refuză să mai finanţeze fotbalul Read more

Share