Rapid – Steaua: Pe teren, 1-0 in minutul 73; La Comisie, 0-3

Share

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis: Rapid a pierdut la masa verde jocul cu Steaua cu 3-0, va juca doua meciuri pe teren propriu fara spectatori si a primit o amenda totala de 53.500 de lei.

Dupa o sedinta-maraton, inceputa ieri la ora 17:00, Comisia de Disciplina a dat verdictul la ora 01:45. Pe lânga pierderea meciului, Rapid va juca urmatoarele doua partide de pe teren propriu fara spectatori.

Stelistul Lovin a fost suspendat pentru patru etape si amendat cu 6.500 de lei. Valeriu Argaseala a anuntat ca Steaua nu va face nici un apel la decizia Comisiei de Disciplina. In acest moment, Steaua este la doar 3 puncte de liderul CFR Cluj.

Se sanctioneaza clubul Rapid cu pierderea prin forfait a meciului cu Steaua, scor 0-3, si o penalitate de 3.500 de lei. Se sanctioneaza clubul Rapid cu doua etape in care vor organiza jocuri cu portile inchise si o penalitate de 50.000 lei“, a declarat presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Daniel Cernat.

Cum astazi, de la ora 20.45, Rapid are meci acasa cu Ceahlaul Piatra-Neamt, la care s-au vândut deja bilete, probabil ca sanctiunea de suspendare a terenului se aplica de la urmatorul meci.

Share