Rafila, miştouri de autobază. „Andreea Moldovan este o fiinţă mai ascetă, pentru ea carantina e minunată”

Share

De când i-a ieşit pe faţă vărsatul de vânt de la pesedism, treptat, Alexandru Rafila a început să se impregneze de la mârlăniile colegilor.

Medicul, care este deputat PSD, a comentat ironic declarația Andreei Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, potrivit căreia două săptămâni de carantină națională ar face minuni.

„Eu cred că, pentru dna Moldovan, care e o ființă mai ascetă, carantina e minunată”, a spus Rafila, la Digi 24.

El a comentat că întrebarea care se pune este de ce secretarul de stat și ministrul Sănătății nu au făcut nimic trei luni de zile, pentru a se ajunge la carantină.

„Nu aș lua decizia unei carantine nationale, aș lua decizie care să răspundă nevoilor la nivel local sau național”, a mai spus el, întrebat ce măsuri ar lua dacă ar fi ministru al Sănătății.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan susține că o carantină de două săptămâni la nivel național ar face minuni în România, dar că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură.

„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că, dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan.

Share