PSD, din tribune, despre demiterea lui Nazare: Se ceartă ca nebunii pe funcții şi pe controlul partidelor

Share

De pe margine, scuipând seminţe, PSD priveşte ce se întâmplă în actul guvernării şi se comportă precum cooperativa ostracizată din fotbal, care-l critiică pe Burleanu.

Partidul Social Democrat condamnă „scandalul din Guvern” şi este de părere că schimbările din Executiv „nu sunt făcute în interesul cetăţenilor, ci doar pentru satisfacerea orgoliilor politice ale celor care conduc ţara”, se arată într-un comunicat, după ce premierul Florin Cîţu a solicitat revocarea ministrului de Finanţe, Alexandru Nazare.

Reprezentanţii social-democraţilor au transmis că în Guvern şi în Coaliţia de guvernare are loc un scandal interminabil, conform ziarului Adevărul.

„PSD condamnă scandalul interminabil din Guvern şi din Coaliţia de Guvernare.

Domnilor guvernanţi, românii sunt preocupaţi de nivelul lor de trai! Un nivel de trai care se prăbuşeşte, pe fondul exploziei preţurilor la alimente, medicamente şi energie. Aceasta este România reală!

O Românie care încă aşteaptă măsuri pentru creşterea veniturilor populaţiei, pentru protejarea consumatorilor vulnerabili, pentru sprijinirea familiilor cu copii sau pentru pregătirea noului an şcolar. O Românie reală de care sunt rupţi cei care conduc şi se ceartă ca nebunii pe funcţii şi pe controlul partidelor din coaliţia de guvernare”, se arată în comunicatul PSD.

Mai mult, PSD critică atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis faţă de toată această situaţie. „PSD condamnă absenţa şi tăcerea asurzitoare a preşedintelui Klaus Iohannis faţă de aceste certuri. Preşedintele României a girat personal acest Guvern de scandalagii.

Este evident că schimbările din Executiv şi din partidele aflate la guvernare nu sunt făcute în interesul cetăţenilor, ci doar pentru satisfacerea orgoliilor politice ale celor care conduc ţara. Este un comportament cinic şi iresponsabil, care arată dezinteresul total al guvernanţilor faţă de problemele reale ale cetăţenilor şi ale celor care i-au votat la ultimele alegeri”, a mai transmis PSD.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că l-a demis pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare. Este primul ministru liberal îndepărtat din Guvern. Cererea de revocare a fost deja trimisă la Palatul Cotroceni şi a fost aprobabtă de preşedintele Klaus Iohannis.

Share