home CORUPTIE Procurorii au deschis dosar în cazul Alexandru Cumpănaşu – TikTok

Procurorii au deschis dosar în cazul Alexandru Cumpănaşu – TikTok

Share

Decăderea şi căderea lui Alexandru Cumpănaşu, de la realizator emisiunii “Ambasador în România”, la ce este acum, continuă dramatic.

Procurorii au deschis dosar penal în rem, adică se cercetează deocamdată faptele, pentru infracțiunile de incitare la ură sau discriminare, în cazul lui acțiunilor lui Alexandru Cumpănaşu, pe TikTok.
„În fapt, s-a reținut că în spațiul public au apărut o serie de postări și materiale video, prin care o persoană care domiciliază pe raza Secției 16 Poliție, prin mesajele transmise, a incitat publicul la ură față de o anumită categorie de persoane, în speță cadre didactice.
În prezent, cercetările sunt efectuate de lucrătorii Secției 16 Poliție, din cadrul DGPMB, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, cauza fiind în faza administrării probatoriului”, se arată într-un anunț al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4.
Poliția Capitalei a anunțat că face verificări privind comportamentul lui Alexandru Cumpănaşu, pe TikTok, unde este urmărit de aproximativ 500.000 de elevi. Cumpănaşu a avut numeroase comentarii cu tentă sexuală în fața minorelor.
Share