Extremistul Ninel Peia s-ar afla în spatele Dianei Iovanovici Şoşoacă

Share

Posibile legături între extremistul pesedist Ninel Peia şi senatoarea AUR Diana Iovanovici Şoşoacă par a ieşi la iveală.

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a fost escortată, în prima zi în care a intrat în Parlament, de un personaj dubios al politicii din România, care s-a făcut remarcat prin numeroase atitudini extremiste.
Aproape nimeni din presă nu a remarcat la brațul cui s-a afișat Şoşoacă. Aceasta a intrat în Parlament, în prima ei zi de activitate ca senator, la brațul lui Ninel Peia, fost deputat PSD.
În seara alegerilor parlamentare, Ninel Peia s-a aflat în sediul central al AUR, alături de Bobby Păunescu și de ceilalți lideri ai AUR, fiind fotografiat de jurnaliștii de la Libertatea.
În octombrie 2015, în calitate de deputat PSD, Peia a făcut declarații scandaloase despre manifestațiile de revoltă provocate în urmă incendiului de la Colectiv, susțînând că se pregătea ruperea Ardealului de România.
„Indivizi infiltrați printre manifestanți (s-au notat cazuri de cetățeni germani, lucru nou pentru mișcările de stradă din România), bazându-se pe forța degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului și, mare atenție, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar 9 jandarmi).
Voi forța un pic notă și voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condițiile istorice și adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similară cu a pune capăt democrației în România.
Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eșuat. De aici încolo, disoluția României nu mai era decât un joc de șah făcut, cică, cu masiv sprijin popular. (…) Repet, ținta finală pentru acea noapte era Parlamentul României.
Nici Jandarmeria nu ar fi putut face față celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata în stradă, care oricum ar fi pactizat cu poporul din stradă. Practic, aveau o țintă foarte ușoară. Infiltrații, pregătiți pentru astfel de acțiuni, ar fi dus la bun sfârșit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes. (…)
La Cluj, era și încă este pregătit un ‘grup de intelectuali, politicieni și oameni de afaceri’ care ar fi dat, în aceeași noapte, cu mare sârg, o declarație de independență a Ardealului și ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german și garanție rusă.
(…) Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului și dezmembrarea definitivă a Țării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreagă și veninoasă urzeală.
Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivațiile celor aflați în stradă și aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoțiilor stârnite de incendiul de la Clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanți, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în fața Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva. Infiltrații n-au avut de ales și au plecat spre vizuinele lor”, scria Peia, pe blogul lui.
Peia a fost deputat PSD de Ilfov, fiind exclus din acest partid în martie 2016, în urma unei declarații atât de scandaloase despre vaccinuri, încât nici chiar Liviu Dragnea nu a putut să accepte. El a scris pe blogul lui că vaccinurile au cauzat moartea bebelușilor din Argeș, infectați cu bacteria E.coli.
„Vaccinul DTP chiar este un conglomerat chimic și biologic care conține multe substanțe dăunătoare pentru sănătatea umană, provocând schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afectează celulele din rinichi și din creier, atunci când nimeresc în stomac cauzează cancerul.
Toate aceste componente fac vaccinul DTP foarte periculos, care cauzează autism și paralizie. Dar și moartea subită, în foarte multe cazuri. Printre manifestări se numără convulsiile”, susținea Peia.
Peia a fost unul dintre apropiații Gabrielei Firea, alături de care se afișa la ședințele de partid și la alte evenimente mondene.
Share