home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Ponta propune un doctor în antropologie socială la Transporturi (revista presei)

Ponta propune un doctor în antropologie socială la Transporturi (revista presei)

Share

Ponta-propune-un-doctor-în-antropologie-socială-la-Transporturi-revista-presei

Există o nominalizare făcută de Ponta pentru Transporturi, trimisă de Ponta la Cotroceni: Mihai Fifor, conform României libere.

Dar cine este Fifor? Senator de Dolj, din fieful Olguţei Vasilescu, unde este preşedintele PSD Craiova, este un credincios soldat al PSD, care a condus Comisia Nana, de hărţuire mediatică a lui Traian Băsescu prin intermediul Legislativului, care nu a ajuns la nici un rezultat concret.

Greu de priceput ce treabă are Nana cu Transporturile. Fost secretar de stat la MAI. Doctor în antropologie socială. Master în literatura română la Universitatea din Craiova. Licenţă în Filosofie tot acolo…

Carmen Iohannis se-ncoţopeneşte-n funcţia de Primă Doamnă, care nu există, cu o viteză şi o determinare incredibile, relevă cele scrise de Ştiri pe surse.

La Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, Madam Preşedinte s-a prezentat într-o rochie argintie, făcută din paiete, de la Stephan Pelger, care s-a şi lăudat cu isprava asta.

Întrebare: ţine minte cineva să fi avut asemenea catedrale de ifose-n ele Nina Iliescu, Nadia Constantinescu sau Maria Băsescu? Nici poveste…

Victor Ponta o atacă pe soţia ambasadorului Olandei, explică Reporter Virtual, că s-a blocat un etaj de spital din cauza ei. Sigur, trebuia să se ducă-n ţara ei, să se blocheze acolo un etaj de spital, nesimţita!

Dar avem o singură nelămurire: când Traian Băsescu s-a dus pentru o operaţie mult mai complicată, la coloană, în Austria, ce spunea PSD? Nu cumva că trebuia să se opereze în ţară, din patriotism? Nu cumva dacă ar fi făcut asta s-ar fi blocat tot un etaj de spital?

Adevărul scrie despre hibele din ultima declaraţie de avere a lui Victor Ponta. Omul a făcut un ciudat schimb de locuinţe cu socru-său, Ilie Sârbu şi şi-a trecut în declaraţia de avere şi reşedinţa soţiei, pentru că procurorii au descoperit urma unor bani negri în anexa vilei, mai mare decât vila însăşi.

Cam aşa par a sta lucrurile. Vă daţi seama cum stau procurorii cu vrafurile de dosare, frecându-şi palmele şi aşteptând să vină Ponta-n ţară?

Pentru că, uite, tot Ponta declară că nu a mai vorbit cu Iohannis din ziua în care acesta i-a cerut demisia, conform EvZ. Este acesta un comportament de prim-ministru, de om responsabil?

Deputaţii ar urma să discute astăzi scăderea TVA de la 24% la 20%, arată Bursa. Problema este că la stânga noastră reacţionară este exclus să vezi o astfel de măsură însoţită de măsuri colaterale coercitive, care să dea sustenabilitate măsurii.

Simona Halep continuă să zboare din antrenor în antrenor, informează ProSport. Problema principală însă este poate în creieraşii ei de fetişoară de 25 de ani, care a dat de bani, glorie şi a intrat pe mâna unui Ion Ţiriac depăşit de evoluţia tenisului.

Era nevoie de această declaraţie. Puterea îl citează pe Douglas Lute, ambasadorul Statelor Unite la NATO, afirmând că, dacă România va fi atacată, SUA vor interveni militar.

Problema este însă de adaptare la atac, care, dacă va fi, va fi asimetric şi hibrid. Cum intervii militar atunci când un amestec de militari şi civili terorişti fac o insurecţie într-un oraş de graniţă, folosindu-se de scuturile umane reprezentate de civili? Cu cine răspunzi la acest nou tip de gherilă?

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share