Ponta e nevinovat pen’că aşa vrea el (revista presei)

Share

Ponta-e-nevinovat-pencă-aşa-vrea-el-revista-presei

Ponta a prezentat mass-media ieri un document care ar proba că este nevinovat. În realitate, documentul a rezultat pe baza declaraţiilor premierului şi a lui Dan Şova. De ce şi cum explică România liberă.

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, îl citează, conform HotNews, pe premierul David Cameron: “Coruptia este cancerul din inima atâtor probleme pe care le înfruntăm în toată lumea”.

Cameron s-a referit la scandalul de corupţie de la FIFA. Ambasadorul său spune că acest text “rezonează în România, ca oriunde altundeva”.

Aluzia la cazul lui Victor Ponta, care se-agaţă cu ghearele şi dinţii de scaunul de la Palatul Victoria, este evidentă.

Pesediştii sunt agitaţi în aceste zile. De exemplu, conform Gândul, câţiva dintre ei doresc demiterea lui Robert Cazanciuc.

În TVR e mare scandal şi se anchetează, după ce corespondenţii postului la finala Champions League nu au reuşit să transmită decât câteva minute din meci, informează EvZ.

GSP relatează despre marea problemă cu care se confruntă Liga I pe drepturile de televizare ale campionatului care nici nu a început, ba chiar de-abia s-a terminatără.

La origine este o firmă dintr-un paradis fiscal, Intel Sky Broadcast, năşită de Paskany Arpad, fost patron la CFR Cluj. Noi ştiam că în spatele ISB sunt nişte ruşi.

Share