home POLITICA Băsescu provoca scandal în ţară?

Băsescu provoca scandal în ţară?

Share

Băsescu provoca scandal în ţară

Să mai ziceţi ceva de Traian “Băsescu, omul care, prin stilul lui conflictual, provoacă sandal în România şi nu ne lasă pe noi, oamenii normali, să ne dezvoltăm ca stat”…

Băsescu i-a pus pe Ponta şi Şova să falsifice probabil documente, ca să se-ngroape în bani de pe urma complexurilor energetice Rovinari şi Turceni?

Băsescu l-a pus pe procurorul de la DNA să îl urmărească penal pe prim-ministrul Victor Ponta? Haida-de, nici vorbă, Băsescu însuşi ar putea să aibă în viitor probleme cu DNA şi Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, sub control judiciar, e trimisă deja în judecată în Dosarul Gala Bute, după ce a stat luni de zile în arest preventiv.

Băsescu era preşedinte şi i-a cerut demisia lui Victor Ponta, atunci când DNA l-a pus sub acuzare în Dosarul Turceni – Rovinari?

Nici vorbă, era blândul Klaus Iohannis, noul preşedinte, cu care USL a defilat, afirmând că e viitorul său prim-ministru, pe care-l criticăm mereu pentru lentoarea sa organică şi pe care-l suspectăm de colaboraţionism cu Sistemul Ticăloşit.

În realitate, Traian Băsescu reacţiona la nelegiuirile făcute de aceşti indivizi, despre care afla înaintea noastră, prin natura atribuţiilor funcţiei sale în stat.

Aşa că acum se vede şi mai bine minciuna cu “Băsescu, care nu ne lasă pe noi să trăim liniştiţi în România”… O intoxicare publică, nimic mai mult.

Share