Pensionarii pesedişti despre Oana Lovin, în vacanţă în Guadalupe: “Eşti o îngeră!”

Share

Aderentă fanatică a PSD, Oana Lovin, fostă videochatistă de renume internautic, se relaxează într-o vacanță de lux în Guadalupe, un arhipelag din partea estică a Caraibelor.

Lovin s-a reprofilat, de pe activism videochatistic, pe activism politic, fără a avea însă un loc de muncă precizat nicăieri.

Pe 6 ianuarie, Lovin a anunțat pe pagina ei de Facebook, foarte mândră, că pleacă în vacanță, în Guadalupe. Ea a postat apoi periodic filmări de pe insulă, în timp ce numeroși susținători PSD o aplaudau.

„Sunt în Guadalupe, nu vreau să faceți infarct. Aici nu prea este Covid, lumea nu poartă masca. Sper să nu fie ultima fărâmă de normalitate de care avem parte”, spunea Lovin, într-o filmare recentă.

Numeroși susținători au ținut să o aplaude.

Oana Lovin a fost foarte activă de partea PSD, în perioada alegerilor locale. Ea și-a anunțat atunci susținerea pentru Gabriela Firea și Daniel Tudorache.

Lovin i-a hărțuit cu zbierete pe Nicușor Dan și Clotilde Armand, recunoscând că ea a intermediat apariția reclamei cu „Câine”, pe Magazinul Unirea, în noaptea dinaintea alegerilor.

Lovin a fost zilnic în fața sediului Biroului Electoral al Sectorului 1, unde a strigat că „useristii au furat cu sacul voturile lui Daniel Tudorache”.

O vacanță de două săptămâni în Guadalupe costă cel puțîn 3.000 de euro. Pensionarii au în medie un venit de 1.500 de lei pe lună (300 de euro). Lovin este în continuare promovată de România TV, post de propagandă al PSD.

Share