Patrioţii fără mască au făcut miting antivaccinare, la Universitate

Share

Gruparea antivacciniştilor negaţionişti, fără mască, a făcut iar panaramă, pângărind cu comportamentul lor Piaţa Universităţii.

Zeci de manifestanți fără mască au protestat la Piața Universității din București, față de prelungirea stării de alertă.

Printre ei, s-a aflat și un copil de 13 ani, care a ținut un discurs, spunând că a citit pe Internet că „sunt avioane care dau cu un praf peste oameni”.

Manifestanții cer anularea stării de alertă și a tuturor restricțiilor legate de pandemie. La un moment dat, a luat cuvântul un copil de 13 ani, Gabriel Rotaru, care le-a cerut manifestanților să lupte împotriva abuzurilor.

„Noi trebuie să mergem să cerem Guvernului să înceteze cu abuzurile. Ieșiți din case! Am citit pe Internet că se dă din avioane cu un praf”.

Copilul a anunțat apoi că va candida pentru funcția de primar general: „Voi rezolva problema apei calde”.

Alți vorbitori s-au plâns că ceilalți trei milioane de bucureșteni nu au ieșit și ei în stradă. Mulțimea a scandat: „Lașii, lașii!”.

„Azi, 14.03. 2021, între orele 15:00-18.00 se va protesta la Piața Universității împotriva abuzurilor pe care autoritățile le savârsesc împotriva populației! Sunt invitați să participe toți cei care doresc să trăiască în continuare liberi, cu demnitate și cu onoare , toți cei care vor să lupte pentru drepturile și pentru libertățile lor și în special pentru viitorul copiilor!”, se arăta pe pagina de Facebook a Federației Românilor de Pretutindeni.

Noile măsuri impuse de prelungirea stării de alertă în România au intrat în vigoare ieri, cea mai importantă fiind cea referitoare la restricția privind circulația pe timp de noapte, începând cu ora 22,00, față de 23,00, cât era până acum.

Share