OTV mai are licenţă până pe 4 iulie

Share

M-am uitat ieri pe OTV şi mi s-a ridicat părul pe mine. Având în vedere chica bogată cu care sunt bogat, cred că realizaţi că arătam ca Rahan.

max-media

Pe un fundal dominat de manele în care se vorbea despre domnul Dan Diaconescu, salvatorul neamului românesc, domnul Diaconescu făcea promisiuni fără număăăăr plurivalenţilor din jurul său, care-i strângeau mâinile şi îi cereau să salveze ţărişoara.

Jos, în burtieră, întrebare-ntrebătoare:

Ce părere aveţi că de luni domnul Dan Diaconescu dă repartiţii de case bucureştenilor fără locuinţe?

Mai az, mesajul se modificase şi domnul Diaconescu o lăsase mai moale: dădea o garsonieră după alegeri, dacă e ales. Ha! Răspunsul firesc, în litera Legii audiovizualului, era că OTV riscă, cu publicitate politică, înjumătăţirea licenţei înjumătăţite.

Aşa că astăzi exact aceasta s-a şi întâmplat. Totuşi, chiar în acest moment, în minunata emisiune “La Ordinea Zilei”, de pe Antena 3, Dana Grecu este, ca întotdeauna, isterică, ţine lungi discursuri, este profund subiectivă (Aveţi şanse să răsturnaţi guvernul Ungureanu – o întreabă ea pe o parlamentariţă de opoziţie), talk-show-ul este profund debalansat, Radu Tudor pune pălării opoziţioniste pe realitatea lucrurilor, invitaţi în studio sunt Horea Uioreanu, deputat PNL de Cluj, precum şi Carmen Moldovan, deputat PSD de Buzău, precum şi Petrică Dandea de la Cartel ALFA, aşa că problema se pune astfel: CNA de ce nu înjumătăţeşte, apoi însfertuieşte licenţa Antena 3?

P.S.: Chiar în aceste momente, la Acces Direct, pe Antena 1, este Radu Mazăre, îmbrăcat într-o vestă neagră ciudată, ca de la un costum de scafandru, asortată cu pantofii negri din piele-ntoarsă, cu ciorapi mov cu dunguliţe multicoloare, asortaţi cu un tricou mov cu mâneci.

Simona Gherghe făcea conversaţie cu primarul Constanţei, spunându-i că doar eşti un feşionist, nu?, iar două burtiere asortate cu Mazăre ziceau aşa:

(scris mov, cu majuscule, pe fond galben canar, mă dor dinţii) MAMA ÎL DEZBRACĂ DE SECRETE PE RADU MAZĂRE

(scris alb, cu majuscule, pe fond mov, după ce mi se strepezesc, mă dor iarăşi dinţii) MAZĂRE: “MAMA ÎMI SPUNE MEREU SĂ MĂ AŞEZ LA CASA MEA”

Share