home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). EvZ crede că pe Ilie Van de la UCPR îl cheamă… Ivan!

Revista pres(arilor). EvZ crede că pe Ilie Van de la UCPR îl cheamă… Ivan!

Share

UPDATE: În urma a ceea ce am scris aici probabil, ediţia electronică a EvZ a modificat greşeala semnalată de noi, scriind peste tot, în loc de Ivan, Van.

Evenimentul zilei publică un interviu cu Ilie Van, preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, realizat de vechiul jurnalist de investigaţii, foarte hârşit prin toate cele, Cătălin Antohe.

Revista Ferma

Spre surprinderea mea, Cătălin nu ştie cum se numeşte acest lider al comunităţii oamenilor de afaceri români, ceea ce pentru mine este halucinant. Să stai faţă-n faţă cu un om şi să înţelegi greşit numele pe care îl poartă este absolut de necrezut.

UPDATE: Cătălin Antohe a reacţionat la cele scrise aici:

Imi pare rau ca publicati astfel de texte fara sa luati legatura cu impricinatul sa-l intrebati cum de a facut O GRESEALA ATAT DE CATASTROFALA! Nu i-am gresit numele nici macar o data!
A fost o eroare de editare a altora, nu intru in amanunte, s-a schimbat peste tot numele din Van in Ivan, nu eram in redactie cand s-a paginat.
Am atentionat redactia ca mi s-au produs grave deservicii, s-au luat masuri!

Eu îmi cer scuze faţă de tine, Cătălin. De obicei, realizez rubrica aceasta, Revista pres(arilor), în timpul nopţii, la ore la care oricum nu pot contacta pe nimeni pentru reacţii.  Oricum, am reţinut şi data viitoare nu voi mai repeta o astfel de greşeală.

Pe de altă parte, cine a făcut această gafă impardonabilă în redacţia EvZ merită castane serioase. Măcar că s-a întors acum Ion Cristoiu, iar Dan Andronic, fostul meu coleg de la Secţia Politic, este acţionar majoritar.

Titlu:

Ilie Ivan, preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări: “Speculanţii nu vor putea creşte preţul ouălor”

Şapou:

Preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), Ilie Ivan, afirmă că vor fi suficiente ouă de Paşti, la preţuri rezonabile. El asigură populaţia că producătorii români vor contracara orice tentativă a speculanţilor de creştere a preţurilor.

În tot articolul, numele lui Ilie Van apare de patru ori scris greşit. Ultima dată, în scurtul CV de la final:

CARTE DE VIZITĂ
ILIE IVAN,

Şeful UCPR
Profesor universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti;
Titularul disciplinelor: Tehnologia creşterii păsărilor; Proiectarea şi dezvoltarea fermelor avicole;

Cristian Vasilcoiu a plecat de la Evenimentul Zilei şi spune că vrea să ia o pauză.

Share