Obae: “Incalificabil, o insulta de la un capat la altul”

Share

In urma atentionarilor lui Robert Turcescu, care le cerea lui Mircea Badea si Mihai Gadea sa-si plateasca datoriile pe care le au la Fiscul Român (circa 100.000 de dolari), jurnalistul a fost atacat cu un pamflet in Jurnalul Online (“Viata de carpa, destin de sluga”).

AdPlayers

Jurnalistul Petrisor Obae a consemnat sec faptul si a comentat: “Materialul, care nu are nicio legătură cu jurnalismul, șterge pe jos cu Turcescu”. Replica din Jurnalul Online nu a intarziat sa apara, intr-un atac suburban, fara precedent in Romania, intr-o publicatie quality, asa cum clameaza ca ar fi Jurnalul National.

citeste textul incriminat aici

In exclusivitate pentru StareaPresei.ro, reactia lui Petrisor Obae:

«E un material incalificabil, e o insulta de la un cap si pana la celalalt, un articol care nu are nici o legatura cu jurnalismul, Imi pare rau sa spun asta despre colegi de breasla. Voi continua sa scriu la fel de obiectiv despre Jurnalul National, ca si despre alti jucatori de pe piata, cum am facut-o si pana acum.»

In anii ’80, pentru crema intelectualitatii romanesti din tara si diaspora, a te ataca publicatia condusa Eugen Barbu, “Saptamana”, la care secondant era Corneliu Vadim Tudor, era un fel de titlu de glorie: insemna ca reprezinti ceva si ai valoare.

Share