Nouă plângere la DNA, a lui Nicuşor Dan, contra Gabrielei Firea

Share

Se strânge laţul în jurul fostului primar general al Capitalei, Gabriela Firea. De aceea strigă tare.

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că a depus la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) o plângere, despre un prejudiciu estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii, şi că schema infracţională este cu atât mai cinică, cu cât este vorba despre cimitirele din Bucureşti.

“Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care Municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică. Ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu pot oferi acum alte detalii”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a asigurat bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile, pentru a recupera sumele de care a fost păgubită.

Share