Marcel Ciolacu s-a plâns lui Frans Timmermans că nu e băgat în seamă

Share

Trebuie să fii dotat cu tupeu, tu Marcel Ciolacu, să te duci la Frans Timmermans şi să îi pârăşti pe liberali şi USR că nu te bagă în seamă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut că Planul Național de Redresare și Reziliență nu este gata, menționând că a discutat cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR și acesta le-a dat dreptate social-democraților și l-a trimis pe premierul Florin Cîţu să prezinte planul în Parlament.
„Planul Național de Redresare și Reziliență este departe de a fi gata. Am discutat din nou, astăzi, cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR și propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru a rezolva această criză. Comisia Europeană a dat dreptate PSD și l-a trimis pe Cîţu să prezinte planul în Parlament. Așadar, Cîţu trebuie să lase minciunile și să se apuce serios de treabă”, a scris Ciolacu, pe Facebook.
Liderul PSD mai afirmă că „guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles”.
„Nu au venit înapoi cu un plan finalizat. De exemplu, sunt tăieri importante pentru autoritățile locale și pe zona de educație. Iar cea mai mare problemă este că nu au reușit să convingă executivul european că vor fi în stare să implementeze planul până în 2026”, adaugă Marcel Ciolacu.
Share