Ninel Peia, jigniri la adresa unei femei: „Putoare mică și infectă, vomită scrieri, ca o grizetă la ciclu”

Share

Pentru cine nu pricepe ce spune Ninel Peia: GRIZÉTĂ s.f. (Franțuzism) Tânără lucrătoare sau vânzătoare cochetă, ușuratică. [< fr. grisette].

Președintele Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, a dat publicităţii un text plin de jigniri suburbane la adresa jurnalistei Melania Cincea. „Vomită scrieri ca o grizetă la ciclu”, scrie Peia despre jurnalistă.

Într-un text publicat pe site-ul BP News, care îi aparține, Peia lansează un val de jigniri la adresa jurnalistei, foarte greu de reprodus. Peia nu s-a dat în lături de la nimic, el folosind numeroase expresii suburbane. Jurnalista a afirmat că protocolul dintre AUR și Neamul Românesc este ilegal.

Iată ce spune Ninel Peia despre o femeie: „japiță”, „vomită scrieri, ca o grizetă la ciclu”, „mizerabilă”, „jigodie”, „târâtură”, „terminată”, „spurcăciune”, „putoare slabă de minte”, „putoare mică și infectă”.

Iată câteva pasaje din textul lui Peia:

Eu înțeleg că neobolşevicii au nevoie de japiţe care să le facă jocurile, dar e nevoie ca astfel de vânduți să fie și imbecili? Se pare că da. Cel puțin în cazul Melania Cincea, care vomită scrieri ca o grizetă la ciclu.

Și dacă asemenea japiţe vor trebui să poarte un nume, eu aș propune ca acesta să fie Melania Cincea.

Mizerabila Melania este exemplul perfect de provincial care se crede salvat dacă pupă-n cur vectorii progresismului neobolşevic de la noi. Culmea jigodismului, Cincea e din Timișoara, orașul Revoluției.

Aici ea conduce cică o publicație pe nume Timpolis.ro, dar pentru că Engels și Marx joacă ţonţoroiul pe neuronii muierii și neobolşevicii au găsit o proastă gata să facă bot moca, atârnătoarea a fondat și putereaacincea .ro.

Și, cum slugăreala Melaniei a fost remarcată și la București, odată cu mulțimea vidă din craniul ce-l poartă degeaba, târâtura a fost racolată și de oficina progresistă botezată abuziv 22.

De aici, la a face garagață pentru Contributors și România Liberă nu mai era decât un pas, împlinit cu grație de coana Cincea.

Ca să vedeți până unde poate merge caracterul de hazna al muierii, aflați că, cu creierii înecați de teorii antiromâneşti, japița a încercat să îl albească chiar și pe torţionarul Augustin Lazăr, Procurorul general care, în calitate de Președinte al Comisiei de liberare condiționată de la Penitenciarul Aiud, i-a amînat cu doi ani libertatea disidentului anticomunist Iulius Filip! Și să n-o numești spurcăcine?

Ca orice putoare slabă de minte, râia de Melania descoperă ceva valabil doar pentru singură sinapsă pe care o mai are: cică protocolul de coaborare dintre AUR și PNR este… ilegal.

Eu înțeleg că neobolşevicii au nevoie de japiţe care să le facă jocurile, dar e nevoie ca astfel de vânduți să fie și imbecili? Se pare că da. Cel puțin în cazul MC, care vomită scrieri ca o grizetă la ciclu.

Acum revin la meseria de jurnalist: măi infecție malignă, de ce nu ai dat un telefon, să îmi ceri și mie părerea? Aproape zilnic sunt la câte o televiziune, poți suna în direct, lepră ce ești, că așa se face. Bine. Așa se face conform deontologiei, nu conform indicaţiilor progresisto-bolșevice.

Bref, ca să nu mai lungim vorba: Putoare mică și infectă, ce-ar fi să te duci tu unde a înțărcat mutu iapa și să ne scuteşti de pârţurile care îți imput creierii aflați în putrefacție? Cum, mai ai ceva a spune?

Păi dacă nu te conectezi la un cur de Tismăneanu, Pleșu, Patapievici sau Liiceanu, de unde să naști tu vreo idee? Io zic să renunți la scris, și să iei bani pe botul intelectual pe care acum îl faci moca. În timp, poate se miluiește o jigodie neobolşevică și te scoate și la o ciorbă de burtă, să vadă lumea că neamul putorilor nu s-a stins!

Share