La 33 de ani, fiul lui Niculae Bădălău s-a vaccinat deja. Şi cu rapel

Share

Isprăvile făcute de clanul lui Niculae Bădălău prin ţara numită România continuă, ca un şirag de pietroaie.

Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău (vicepreședinte al Curții de Conturi, fost vicepreședinte al PSD), și-a făcut deja ambele doze de vaccin contra Covid-19, în condițiile în care nu se află în nici una dintre categoriile vulnerabile.

Bădălău jr. are dor 33 de ani și nu este nici doctor, nici profesor. El se prezintă drept om de afaceri.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Bădălău jr., într-o emisiune de scandal de la Antena Stars, Xtra Night Show. Bădălău s-a plâns că resimte efecte adverse, după ce și-a făcut a doua doză de vaccin.

Bădălău jr. spus că are o stare generală mai proastă, fiind slăbit. El nu a dat detalii despre cum a reușit să se vaccineze înainte de alți milioane de români aflați în categoriile vulnerabile.

La rândul sau, Bădălău Sr. beneficiază de spor pentru „condiții de muncă vătămătoare”, în calitate de vicepreședinte al Curții de Conturi. Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, a dat recent publicității liste cu sporurile de care beneficiază angajații la stat. În total, sunt peste 50 de tipuri de sporuri.

Printre beneficiarii de sporuri se numără și angajații de la Curtea de Conturi, care se află printre cei mai bine plătiți bugetari. Ei au spor de 15% pentru „condiții de muncă vătămătoare” în condițiile în care lucrează doar cu documente.

Niculae Bădălău, instalat de PSD că vicepreședinte la Curtea de Conturi, are un salariu de baza de 23.000 de lei lunar, la care se adaugă și sporurile.

Share