Mugur Mihăescu va avea emisiune la Metropola TV (Firea – Pandele)

Share

Atunci când serveşti ca Mugur Mihăescu partidul şi mafia, vine o vreme când primeşti şi răsplata pentru asta.

Mihăescu, supranumit Garcea, revine în televiziune, după mai bine de patru ani. Actorul va modera o emisiune la Metropola TV, televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari.

Concret, noua producţie a lui Mugur Mihăescu se numeşte „Meriţi” şi va debuta din 10 mai. Emisiunea este un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor, informează Pagina de Media.

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.

<<Meriţi>> este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din <<Marea Masă Mută>>. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, spune Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a fost în centrul unui „scandal”, la început de 2021. Mihăescu şi Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanţa Mare, au făcut Revelionul de la TVR. A fost un eveniment controversat, care a ajuns şi pe masa CNA-ului, dar fără vreo sancţiune.

Mihăescu a colaborat ultima dată cu Kanal D, în 2016. Atunci realiza alături de Vacanţa Mare o parodie după emisiunea „Te vreau lângă mine” a Gabrielei Cristea.

Share