monden.info a devenit urban.ro

Share

Noul site aduce schimbări atât la nivel de identitate cât şi la nivel editorial. urban.ro continuă direcţia începută de monden.info (publicarea premierelor muzicale, recenzii filme/concerte, editoriale, interviuri cu artişti români şi străini, poze şi video making-of realizate la filmări de clip), însă dezvoltă şi rubrici noi precum cea de Lifestyle şi cea de Evenimente, informeaza Mediafax.

Iata cum se prezinta cei de la urban.ro dupa schimbarea de domeniu:

“Nu plecati si nu tastati din nou www punct monden punct info pentru ca tot aici veti ajunge, pe urban.ro, cadoul nostru cu ocazia aniversarii celor 4 ani (in luna mai). 🙂

Suntem convinsi ca intrebarile sunt multe, asa ca am creionat mai jos un FAQ. Asta pentru a evita un articol siropos, pentru ca nu oftam ci ne bucuram. Sunt doar 3 intrebari insa daca voi aveti altele, le asteptam in comentarii. Promitem sa va raspundem fiecaruia dintre voi :).

1. Unde e Monden.Info?
2. Cine e Urban.Ro?
3. De ce o schimbare radicala?

Pe parcursul celor 4 ani, Monden.Info s-a dezvoltat intr-un ritm alert, daca lasam modestia la o parte, am putea folosi celebra expresie: “cat altii in 7”. Asta s-a intamplat datorita subiectelor si a felului in care au fost abordate acestea. Si nu in ultimul rand, datorita voua :). Si pentru asta, va multumim! (aici gasiti o surpriza, aici, inca una).

Urban.ro este un Monden.Info ajuns la maturitate. Am facut un pas inainte, fiind constienti ca schimbarea e un lucru firesc, strans legat de evolutie. Zilele trecute v-am prezentat inregistrari video cu o parte din artistii vostri  preferati vorbind despre schimbare si despre Monden.info: Alex VeleaSmileySanziana NegruHi-QVali BarbulescuAndreea BanicaOlix si DJ Yaang si Andreea Balan. Astfel, pentru inceput, avem 2 rubrici noi: Lifestyle si Evenimente. Prietena noastra, Dada, ne va tine la curent cu tendintele “urbane” iar Razvan nu va scapa nici un eveniment / concert la care voi trebuie sa mergeti.

Accentul cade tot pe muzica iar de partea asta se vor ocupa Edi, Vali si Andra. Ei continua, asa cum v-au obisnuit si pana acum, cu Urban Studio, interviuri, lansari de piese si clipuri in exclusivitate, topuri si multe noutati muzicale. Bimus e cel care ii insoteste la filmari, concerte si realizeaza cele mai cool materiale foto & video. Cris nu pleaca nicaieri, ramane cu voi si va tine la curent cu stirile din domeniul cinematografic.

Atunci la ce am renuntat?

Am renuntat la blog. Am trecut la site. Extindem partea de continut iar asta cere si o platforma pe masura.

Schimbarea numelui vine si ea ca un lucru firesc, pentru a nu mai fi nevoiti sa explicam de fiecare data ca nu dezvoltam subiecte de scandal, ca nu atacam artistii ci ii sustinem. Noul domeniu defineste generatia noastra, generatia voastra.”

Share