home MASS MEDIA HBO Central Europe lansează HBO GO în România

HBO Central Europe lansează HBO GO în România

Share

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, lansează miercuri HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonaţilor HBO România şiaccesibil de pe un computer conectat la internet, informează un comunicat remis Mediafax.

foto: play-this

Introducerea serviciului HBO GO în România vine la scurt timp după lansarea acestuia în Polonia şi în regiunea Adria (Serbia, Slovenia şi Bosnia şi Herţegovina) şi face parte dintr-o strategie mai amplă de introducere a serviciului HBO GO în toate ţările din Europa Centrală şi de Est, unde există postul de televiziune HBO.

Iniţial, HBO GO va fi disponibil numai clienţilor iNES Group, care oferă primul serviciu IPTV comercial din România, distribuit pe o reţea de fibră optică privată şi securizată, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul iNES IPTV este disponibil în Bucureşti şi oraşul Voluntari-Ilfov.

Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonaţi ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).


Share