home CORUPTIE Mirel Palada susţine că Donald Trump are soarta lui Liviu Dragnea

Mirel Palada susţine că Donald Trump are soarta lui Liviu Dragnea

Share

Sociologul Mirel Palada, apropiat de cercurile extremiste din jurul PSD, se remarcă din nou prin declaraţii care confirmă frăţia penalilor.

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, susține că Donald Trump are soarta lui Liviu Dragnea, întrucât nu s-a folosit de putere pentru a domestici sistemul.
„Trump are soarta lui Dragnea. Cît a avut puterea în mînă, a avut reticențe în a schimba sistemul spre a-l domestici. Serviciile secrete, justiția, mass media, inclusiv social media – oricum, între cele trei domenii menționate există o suprapunere semnificativă.
Dacă avea putere cu adevărat, le închidea gura, îi neutraliza, îi controla. Putea să facă asta. N-a făcut-o. Acuma îi închid ei gura lui. În război nu există milă. Cui îi e milă e un prost și merită să piardă. Iar în momentul de față încet încet, pas cu pas, începe să nu mai fie nici o diferență între politică și război. Ghinion”, a scris Palada, pe Facebook.
Președinta Camerei Reprezentanților a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a președintelui în exercițiu Donald Trump, pentru rolul său în evenimentele de miercuri, de la Capitoliu.
Share