home 1 Ministerul Finanţelor s-ar pregăti să facă un împrumut mare

Ministerul Finanţelor s-ar pregăti să facă un împrumut mare

Share

Ministerul Finanţelor Publice s-ar pregăti să facă un împrumut mare. Motivul este evident, ştie toată lumea: nu mai sunt bani nici de-o încgheţată. Iar atunci, ca să mai fie se rostofoleşte datoria existentă. Dar nu numai atât: banii aceştia ar urma să fie împrumutaţi de la un grup de bănci.

Criza care vine în România. Spre ce ne îndreptăm în anul 2018

Grupul acesta de bănci ar avea legătura cu o ţară în care tocmai ce a fost Liviu Dragnea. Să fie Israel? Interesantă perspectivă. Dar oare cine sunt acţionarii acestor bănci din Israel. Să fie Rusia? Poate da sau poate că nu.

Ministerul Finanţelor publice pregăteşte echipa de negociatori

Ministerul Finanţelor Publice pregăteşte echipa de negociatori pentru a contracta un împrumut mare. Al doilea că mărime din istoria României.

, anunţă senatorul Florin Cîţu. Acesta continuă:

Dragnea şi Vâlcov nu ne spun, încă, de unde vor lua împrumutul. FMI+BM+CE (dobânzi mai mici dar reforme mai dure şi control) sau un grup de bănci private cu legături strânse cu o ţară vizitată recent de Liviu Dragnea (sic!)?

Ministerul Finanţelor vrea să ia un împrumut mare. Referendum, ceva?

“Recapitulăm”, spune Florin Căţu:

România este în CRIZĂ şi deja se vorbeşte în mediile occidentale de aşa numita “criză românească” (vezi lipsa României de la Davos, Bulgarii sunt acolo). Iar pentru a nu ne prăbuşi, Dragnea va lua un împrumut mare.

Întrebarea pe care ar trebui să i-o puneţi toţi lui Liviu Dragnea: Dragnea, ai de gând să faci un referendum înainte să iei acest împrumut (al doilea că mărime din istoria României)?

Share