Uși de garaj tip rulou și rulouri exterioare le poți comanda de la Alexiana Group

Share

Atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale rulourile pot fi utile. Rulourile exterioare sunt o bună alegere atât pentru a bloca lumina soarelui, pentru a umbri încăperile, dar și pentru a spori gradul de siguranță al spațiului.

Compania Alexiana Group îți pune la dispoziție usi de garaj rulou, pe care le poți alege dintr-o gamă variată de culori.

Știai că…

Ușile de garaj tip rulou reprezintă un element destul de important atunci când vine vorba de amenajări exterioare? Acestea sunt utile atât pentru propria casă, cât și pentru o clădire de birouri sau spații comerciale.

Gama de culori disponibilă la Alexiana Group pentru acest tip de rulouri este una variată, astfel încât peisajul casei să fie mereu în armonie. În plus, aceste uși pot fi echipate cu acționare prin telecomandă, întrerupător cu cheie, profile cu fante pentru aerisire sau transparente pentru iluminare. Dimensiunile sunt variate, iar pe site poți vedea mai multe detalii despre acest aspect. Modul lor de acționare poate fi manual cu arc sau electric prin telecomandă.

Pe site-ul oficial Alexiana.ro poți opta către mai multe produse și automatizări. Sunt disponibile ușile de garaj secționale, cu sau fără ușă pietonală, cu sau fără prag, cu ramă colorată sau rulouri exterioare din aluminiu. Calitatea lor este una superioară, fiind ideale atât pentru uzul personal, cât și pentru uzul profesional. În cadrul companiei ai ocazia de a solicita soluții tehnice și măsurători gratuite, astfel încât produsul final să fie corespunzător.

Oricare ar fi alegerile tale, trebuie să știi că produsele de la Alexiana Group sunt de calitate incontestabilă.

Gama largă de produse permite și mai multe variante ale produsului, pentru ca rezultatul final să fie unul foarte mulțumitor pentru client. Pe site sunt disponibile toate aceste informații, precum și dotările pe care le poate avea un produs. În funcție de preferințe, dar și de ceea ce ai nevoie, se pot solicita rulouri sau alte produse în dimensiuni la comandă, cât și dimensiuni standard.

Echipă de profesioniști disponibilă pentru nevoile tale

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să comanzi un produs, însă nu ești sigur pe alegerea ta, poți solicita oricând sfatul specialiștilor. În plus, îi poți contacta în legătură cu dimensiunile dorite, pentru ca produsul final să se încadreze perfect în spațiul unde va fi amplasat.

Din momentul în care primești o ofertă de preț și până la execuția produsului ales se vor scurge maxim 14 zile. De asemenea, află despre garanția totală de 11 ani pentru ușile de garaj alese, cu prima revizie gratuită. Echipa Alexiana Group are disponibili și specialiști pe teren ce pot fi solicitați și la intervenții, revizii sau mentenanță. Descoperă care sunt toate beneficiile de client din pagina oficială a acestui furnizor sau din pagina dedicată calculării prețului ușii dorite.

Pentru mai multe detalii, ai la dispoziție multiple numere de telefon pe site.

Contact:
www.alexiana.ro
0230 560 560
0755 111 222
office@alexiana.ro

Share