home POLITICA Mitică Iliescu îi înjură pe Juncker şi Timmermans. “Drogaţi şi imbecili!”

Mitică Iliescu îi înjură pe Juncker şi Timmermans. “Drogaţi şi imbecili!”

Share

Mitică Iliescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, îi înjură din nou pe reprezentanţii ţărilor Occidentului. De data aceasta, la rând sunt şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi adjunctul acestuia, frans Timmermans.

Iliescu, sfătuitor dragnist, îl face porc pe Hans Klemm, revine şi se scuză

Parcă au loc nişte discuţii între Dragnea şi acest goriloi. “Ai văzut că s-au luat de mine ăia? Ia mai înjură-i şi pe ei! Ce, ăla e olandez? A, fă-l drogat!”. Iliescu, Dumitru Iliescu pe numele său, a fost şeful SPP pe vremea lui Ion Iliescu.

El este mentorul lui Cătălin Voicu, care este mentorul lui Şerban Nicolae. Cine se-aseamănă se adună.

Mitică Iliescu: “GUVERNANTI, NU LASATI ROMANIA PE MANA ESCROCILOR SI DROGATILOR DE LA BRUXELLES!!!”

Aşa începe oribila înşiruire de înjurături şi fabulaţii marca Mitică Iliescu.

Am vazut scrisoarea Presedintelui Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, politician crestin-democrat luxemburghez, si a Prim-Vicepresedintelui Frans Timmermans, provenit din Tara Lalelelor dar si a drogurilor, prostitutiei, betivilor si morilor de vant, si am ramas uimit de imbecilitatea lor.

, spune Iliescu. El spune că e convins de ceva:

Sunt convins ca ori fac pe imbecilii, ori au fost drogati cand au trimis scrisoarea. Tot ce este posibil! Domnul Timmermans, dupa ce a vizitat orasul natal Maastricht, a facut o mica escala la Amsterdam, de unde a pus cateva droguri si niste sticle de whiskey in geanta diplomat, si cum este un om darnic, i-a livrat cateva si colegului si prietenului sau din Benelux. Asa sa fie oare, sau fac pe imbecilii?

Comentariu de la un admirator:

Mitică Iliescu: “Din droguri se pot trezi, dar din imbecilitate, nu!”

Caci din droguri se pot trezi, dar din imbecilitate, nu!… Ce alta explicatie am avea daca nu cele doua variante? Crede cineva din Romania ca pe astia doi i-a apucat subit dragostea de noi? Cu siguranta nu! Atunci ce i-a apucat? Tot dragostea, dar aia de bani!

, susţine Iliescu. El face un Back-ground, în termeni jurnalistici:

Va spuneam intr-o postare anterioara ca Olanda este pe primul loc in ceea ce priveste investitiile in Romania. Cum sa nu atace cei doi oficiali europeni modificarea Legilor Justitiei si celor doua Coduri: Penal si de Procedura penala, cand prin aceste modificari se intra in cadrul constitutional, iar structurile de forta sunt vaduvite de cele mai bune mijloace, total ilegale, prin care protejeaza si sprijina firmele lor, care sub aceasta protectie nelegala devalizeaza anual Romania de miliarde de euro.

Încă un comentator de elită:

Mitică Iliescu: Juncker şi Timmermans primesc comisioane de la companiile din ţările lor

Am prezentat, in postarile anterioare, cum companiile-gigant din aceste tari isi prevad in buget sute de milioane de euro pe care le dau mita pentru a fi sprijinite sa-si promoveze interesele in diverse tari, pe diverse piete.

Nu este nicio surpriza pentru mine ca aceste comisioane sa ajunga si la Bruxelles. Dumneavoastra ce credeti? I-a plesnit dintr-o data dragul pe cei doi de independenta Justitiei in Romania, de apararea drepturilor si libertatilor democratice.

, spune Mitică Iliescu. Corul de lăudători aprobă-ntr-un glas:

Şi dă-i, cu “statul paralel”

Atunci de ce nu au luat si nu iau atitudine fata de structurile de forta cand incalca flagrant aceste drepturi fundamentale ale cetatenilor. Desi li s-a prezentat o multitudine de situatii in care Statul paralel a incalcat aceste drepturi, atunci cand decidentii nostri politici au incercat sa ia masurile necesare pentru stoparea acestora, escrocii de la Bruxelles au sarit ca arsi in sprijinul reprezentantilor structurilor de forta.

Mitică Iliescu: Olanda, Luxemburg, politică de stat de a denigra autorităţile române constituţionale

“Curat murdar, coane Fanica”! Este o politica de stat a tarilor mentionate in postarile anterioare, de a denigra autoritatile noastre constitutionale si de a sprijini reprezentantii Statului paralel, prin intermediul carora isi promoveaza interesele proprii, care de cele mai multe ori sunt contrare intereselor noastre nationale.

Va mirati de ce Olanda se opune asa de vehement aderarii Romaniei la Spatiul Schengen. Daca oamenii nostri politici v-ar spune si ce sume de bani ar pierde Olanda daca noi am intra in acest spatiu, atunci ati intelege de ce o face cu atata inversunare.

“Nu lăsaţi România pe mâna acestor escroci!”

Este asa domnule general Ciocarlan? Asta ca tot am aflat ca va zbateti foarte tare sa descoperiti cine mi-a furnizat mie informatiile referitoare la intalnirea pe care ati avut-o cu Coldea. Va rog sa va zbateti, dar cu grija, ca o sa pierdeti toate penele si tot nu o sa aflati. Ce o sa mai faca cei de la Bruxelles si partenerul nostru strategic cu dvs. asa golas?Guvernanti, nu lasati Romania pe mana acestor escroci, drogati, beti si corupti pana in maduva oaselor!!!

nota: La ultimele trei intertitluri, redacţia Starea Presei a manifestat o stare de scârbă generală în a face lansări şi a da citate politicoase. Am dat numai cursive şi maro, culoarea potrivită.

Share