Medicii Răzvan Constantinescu şi Adrian Cacoveanu, reclamați la Colegiului Medicilor pentru fake news

Share

Răzvan Constantinescu şi Adrian Cacoveanu sunt doi vechi combatanţi pe frontul informaţiilor medicale false, pe diverse subiecte.

Răzvan Constantinescu, un medic din Iași, colaborator al website-ului filorus ActiveNews, scrie că „așa-zisele vaccinuri sigure și eficiente sunt produse experimentale (și inutile) pentru care nici măcar producătorii nu-și asumă responsabilitatea”.

Medicul Adrian Cacoveanu, din București, a distribuit pe Facebook un articol, care anunța că „3.150 de persoane au paralizat după vaccinul COVID-19”. Este un fake news.

Ambii doctori au fost reclamați Colegiului Medicilor, potrivit informațiilor obținute de Libertatea. Nu toți medicii susțin campania de vaccinare împotriva COVID-19. Unii au ales chiar să militeze împotriva imunizării, inclusiv prin răspândirea de informații false.

Este și cazul medicului chirurg Adrian Cacoveanu din București, care a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe informații referitoare la vaccinul anti-COVID-19 din categoria „fake news”.
Citeşte întreaga ştire: Doctori reclamați la Colegiul Medicilor pentru răspândirea de informații false referitoare la vaccinul anti-COVID. Un exe3mplu mai jos.

Doctori reclamați la Colegiul Medicilor pentru răspândirea de informații false referitoare la vaccinul anti-COVID

Share