Matilda Goleac, legătura dintre PSD şi Clanul Sportivilor

Share

Despre Matilda Goleac şi fostul ei soţ, protectorul primarului PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, s-a mai scris.

Pro TV a difuzat, în emisiunea „România, te iubesc”, un amplu reportaj despre legăturile dintre Clanul Sportivilor și administrația PSD din Sectorul 4, condusă de Daniel Băluță.

Clanul Sportivilor are legături și cu deputatul PSD Matilda Goleac, fosta soție a șefului ADP Sector 4, Marian Goleac.

Matilda Goleac a intrat în Parlament pe listele PSD București, fiind impusă de Daniel Băluță, în condițiile în care șeful PSD, Marcel Ciolacu, susținea că PSD s-a schimbat și a refuzat să aibă pe liste orice membru cu probleme penale sau cu legături cu lumea interlopă.

În emisiunea „România, te iubesc” au fost prezentate legăturile dintre Clanul Sportivilor și administrația PSD din Sectorul 4.

Legăturile dintre interlopi și administrația locală au fost asigurate de Marian Goleac, fostul șef al ADP Sector 4, care acum are numeroase dosare penale.

Fiul lui Goleac, Antonio Goleac, este în continuare șeful de la Ordine și Liniște Publică, din Poliția Locală Sector 4.

„Un tânăr cu ascensiune profesională fulminantă care nu se sfiește să se afișeze cu bunuri cu mult peste posibilitățile pe care i le oferă leafa de polițist, dar și cu prietenii suspecte. Anul trecut a fost prezentat în presă cum se relaxa la piscina lui Robert Nica (interlop din Sectorul 4”, a arătat Pro TV.

„Mai mulți apropiați ai clanului au intrat în Poliția locală, în timp ce vechii polițiști au fost eliminați pentru a le face loc.

În Poliția locală au fost aduși oameni apropiați Clanului Sportivilor. În urma unor materiale difuzate pe FB i-am văzut la petreceri, chiolhanuri cu cei din clanul Sportivilor”, a relatat un fost polițist local.

Și mama lui Antonio a fost o apropiată a clanului din Sectorul 4. Divorțată în acte de Marian Goleac, Matilda Goleac a fost avocată și subprefect al Bucureștiului, atât sub guvernul PSD, dar și sub Guvernul Orban. Acum, ea este deputat PSD.

Întrebată de Pro TV despre legăturile cu interlopii, printre care a fost enumerat și Mihai Mitrache, ea a negat că îi cunoaște. „Numele menționate nu le cunosc”, a susținut deputata PSD.

Însă Matilda Goleac a fost avocata celubrului interlop Mihau Mitrache, zis „Câine”, timp de 17 ani. „Da, Matilda Goleac a fost avocata mea…”, a spus Mitrache.

Astăzi, Matilda Goleac este deputată PSD și membră în Comisia pentru Administrație publică, dar și în Comisia pentru cercetarea abuzurilor și corupției. Ce ironie…

Share