Marius Tucă l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu şi a câştigat

Share

Marius Tucă l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu, patronul Aleph News, şi a câştigat procesul. Are de primit 100.000 de euro.

Marius Tucă a câştigat procesul cu Adrian Sârbu

Două instanţe au decis definitiv că Tucă ar trebui să primească numai de la Aleph zeci de mii de euro, pentru emisiunea Marius Tucă Show, realizată la televiziunea lui Adrian Sârbu.

În total, este vorba de 150.000 de euro, bani pe care Marius Tucă ar trebui să îi primească de la două societăţi controlate de Adrian Sârbu: Docudrama SRL, care a intrat recent în insolvenţă, şi Aleph News, care are deja o cerere de intrare în insolvenţă, cu termen pe 16 martie.

Citeşte şi: Conclavul oamenilor Rusiei. Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada & Co.

Din informaţiile Paginademedia.ro, Marius Tucă avea contracte încheiate cu cele două societăţi, pentu realizarea emisiunii Marius Tucă Show.

Pentru că nu a fost plătit, jurnalistul a mers în instanţă, la Tribunalul Bucureşti.

În cazul Docudrama SRL, Tribunalul a decis că societatea are să-i plătească lui Marius Tucă suma de 396.473 de lei (aproape 80.000 de euro).

Citeşte şi: Adrian Sârbu îşi înjură şi jigneşte angajaţii de la postul tv Aleph News

Decizia este definitivă, iar societatea ar trebui să-i plătească aceşti bani jurnalistului în termen de 10 zile de la comunicarea deciziei. Doar că, între timp Docudrama SEL a intrat în insolvenţă, iar Tucă se numără acum printre creditorii societăţii.

Share