Maricel Păcuraru se bucură. Dosarul Loteria, a 46-a amânare

Share

Acţionarul Realitatea PLUS, Maricel Păcuraru, dansează cu Justiţia. În dansul acesta, se vede jocul duplicitar pe care îl face postul de televiziune.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au amânat, luni, din nou luarea unei decizii în Dosarul Loteria, în care patronul Realitatea, Maicel Păcuraru, este acuzat că a fraudat statul cu 5 milioane de euro și au stabilit un nou termen, pentru data de 14 iunie.

Dosarul se află în etapa administrării de probe. Aceasta este a 46-a amânare luată de Judecătorul Cătălin Oprea. Nici de această dată, patronul Realitatea nu s-a prezentat la Tribunal în calitate de inculpat, potrivit informaţiilor B1.ro.

Acesta este unul dintre cele mai controversate dosare în care este implicat omul de afaceri Maricel Păcuraru, dar și una dintre cele mai tergiversate cauze aflate pe masa magistraților.

Maricel Păcuraru este acuzat că s-a aflat în spatele unei țepe dată Loteriei Naționale, care a cheltuit milioane de euro pentru cartele telefonice Pelegrin, fabricate de o agenție de turism (Perfect Tour), care aparține soției lui, Corina Păcuraru.

Patronul Realitatea PLUS a fost trimis în judecată pentru prejudicierea Loteriei Române cu peste 5 milioane de euro, pe 30 decembrie 2015. El este acuzat de procurorii DNA de spălare de bani, complicitate la spălare de bani şi participaţie improprie la abuz în serviciu.

Alături de patronul Realitatea PLUS este anchetat şi Ovidiu Rîpanu, la data faptelor șef Serviciu Achiziții al Loteriei Române, și alți 10 inculpați – persoane fizice și juridice.

De la momentul trimiterii sale în judecată, patronul Realitatea PLUS a reuşit, să tergiverseze luarea unei decizii de nu mai puţin de 44 de ori, aşa cum reiese din datele făcute publice de Tribunalul Bucureşti.

Share