Maria Cocoru, fantoma care a primit o halcă din Parcul IOR

Share

Maria Cocoru, fantoma căreia i s.a retrocedat partea estică din Parcul IOR, este mătuşa lui Petrică Băjenaru.

Maria Cocoru, fantoma de la Parcul Titan

Băjenaru ar fi fost implicat in Tranzactia Park Lake, din care ar fi obtinut 65 de milioane de euro.

Proprietarul din acte al terenului retrocedat în 2005, de Primăria Capitalei, al cărui nume apare și în procesul cu Primăria Sectorului 3, este Maria Cocoru.

La locuința acesteia, femeia nu este de găsit. Reporterii Pro TV care au stat de vorbă cu vecinii spun că, deși are un apartament în blocul respectiv, nu au văzut-o niciodată, este o aşa-zisă fantomă.

Citeşte şi: Robert Negoiţă a pierdut partea părăginită a Parcului IOR

Nu au găsit-o la acel apartament nici reprezentanții Gărzii de Mediu, care au căutat-o pentru a o anunța că vor fi făcute analize, pe probe de sol luate din zona copacilor uscați.

Gândul a aflat că Maria Cocoru ar fi mătușa lui Petrică Băjenaru, un personaj mai puțin cunoscut, dar cu foarte mare greutate în domeniul retrocedărilor.

Despre Petrică Băjenaru, Cancan scria în anul 2017 că ar deține 13 hectare din Parcul Titan și că ar fi fost implicat în Tranzacția Park Lake, conform AK24.

Citeşte şi: Credem că Robert Negoiţă apasă pe acceleratorul retrocedării fictive a unei părţi din Parcul IOR

Din aceasta, ar fi obținut 65 de milioane de euro. Băjenaru ar fi obținut și terenul pe care se află Școala Ilioara, pe care ar fi cerut la acel moment 25 de milioane de euro.

Share