Marcel Ciolacu l-a primit la Buzău pe Ivan Ceban, primarul Chişinăului, omul Rusiei

Share

Dacă tot scriem despre oamenii Rusiei în România, ce făcu Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, la el acasă, în Buzău?

Primarul Chișînăului, Iv Ceban, a fost primit în Buzău, de Marcel Ciolacu și autoritățile locale PSD-iste, cu flori și folcloriste cu pâine și sare.
Ceban este lider de seamă în partidului lui Igor Dodon, PSRM, care este finanțat direct de Rusia.
„Suntem în județul Buzău! Astăzi am semnat Acordul de Cooperare între Municipiul Chiș̦inău – Sectorul Botanică, cu Județ̦ul Buzău, din România.
Vom sprijini, în baza principiilor egalitățîi și reciprocității, stabilirea de relațîi de prietenie și colaborare între locuitori, precum și promovarea schimburilor de bune practici și experiențe în vederea încheierii unor proiecte comune de dezvoltare economică̆ și socială̆ în beneficiul comunită̆ților.
Ne propunem ca în comun să avem o colaborare economică reciproc avantajoasă cu o atenție deosebită față de întreprinderile mici și mijlocii, încurajând investițiile la nivel local și raional, vom organiza informarea și susținerea reciprocă̆ pentru promovarea dezvoltării economice a celor două Unități Administrativ-Teritoriale.
Vom promova și facilita schimburile culturale, colaborarea între colectivele artistice, ansambluri folclorice”, a anunțat Ceban, pe Facebook. Neapărat nu se putea să lipsească ansamblurile folclorice. Aşa se procedează!
Ceban a fost primit la Buzău, de însuși Marcel Ciolacu și de autoritățile locale pesediste. Partidul lui Ceban, PSRM, se remarcă printr-un anti-românism agresiv în Republica Moldova, fiind principalul adversar al președintelui Maia Sandu.
Analistul Sorin Ioniță, bun cunoscător al situației politice de la Chișînău, scoate în evidență culisele acestei vizite.
„Iv Ceban, primarul Chișînăului și reprezentant al PSRM, partid anti-UE finanțat de la Moscova și aflat în campanie pentru alegerile de luna viitoare, face turneu electoral la CJ Buzău, acasă la Marcel Ciolacu. Iar partidul frate PSD se execută, livrează agitprop numa’ bun pentru alegerile din Moldova, nu cumva să iasă pro-europenii, doamne ferește.
Vezi mata, patriotism cât casa la PSD, dar la o afacere mică de partid sunt buni și oamenii+banii rușilor din Chișinău, sectorul Botanică. Nu că ar ști nătăfleţul de președinte CJ Buzău care-i treaba prin Moldova, el doar execută ordinul pe unitate supervizat de epoletul Ciolacu.
Și ce kitsch folcloristic, frate, nu se mai satură ăștia de protocol ceaușist”, a explicat Sorin Ioniță, pe Facebook.
Share